Stirile din ziua: 26 octombrie 2017

Sarmale si mamaliguta, vandute din gospodarii doar dupa reguli stricte

Sarmale si mamaliguta, vandute din gospodarii doar dupa reguli stricte

Fără păcăleli „tradiționale” pentru turiștii care vor să mănânce ca la mama acasă. Direcțiile sanitar-veterinare instituie reguli stricte pentru cei care vând mâncare după rețete „de casă”. Adio meniu din care să nu știi ce să alegi: vor putea fi pregătite doar câte două feluri, care vor fi vândute numai în ziua preparării.

Weekend pentru pofticiosi la Muzeul Satului Banatean: incepe Festivalul Gastronomiei Etnice

Profitați de zilele frumoase ale toamnei și haideți, la finele săptămânii, la Muzeul Satului Bănățean. Aici are loc un festival… delicios, de unde nu vor lipsi ceaunele cu gulaș, ștrudelele și alte bunătăți tradiționale din Banat. E Festivalul Gastronomiei Etnice.

Dragnea: Grindeanu e un om bun, l-am recuperat si am gasit un loc in care sa presteze

ANCOM a vrut, ANCOM a primit! Președintele PSD Liviu Dragnea, om iertător, i-a dat lui Sorin Grindeanu funcția pe care acesta a cerut-o, pentru că e bun, experimentat și nu poate fi lăsat deoparte. În luna iunie, Grindeanu nu lua notă de trecere la evaluarea partidului și era demis prin moțiune de cenzură.

Zeci de joburi bine platite pentru studenti, la Zilele Carierei

Tinerii care au trecut deja pe la Restaurantul Politehnicii din Complexul Studenţesc au aflat că pot merge la serviciu cu un autobuz unde pot lucra sau ţine şedinţe în drum spre casă sau cum va arăta maşina viitorului, care va duce singură şoferul la birou, cu o atenţie minimă din partea acestuia.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 26 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Muzicescu (p), Mureș (p), Stavrescu (p), Pius Brânzeu (p), A. Odeanu, E. Cioran, M. Sadoveanu, orele 9 – 17; Sânmihaiu German, Periam, orele 9 – 17; Calacea Băi, Bărăteaz, orele 9 – 17.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe joi, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde și a căldurii la PT Madgearu și Plevna. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Brașov, F. Barbu, M. Viteazul, T. Vladimirescu, V. Madgearu, 16 Decembrie 1989 (parțial),

Top