Stirile din ziua: 6 octombrie 2017

Transalpina, inchisa din cauza ninsorilor care se anunta in weekend

Transalpina, inchisa din cauza ninsorilor care se anunta in weekend

Drumul național 67C – Transalpina este închis de vineri seară, între Rânca și Obârșia Lotrului. Decizia a fost luată după ce ANM a anunțat că în zona de munte a județului Valcea va fi, de sâmbătă dimineață, cod portocaliu de ninsori, viscol și ceață.

Autostrada spre Deva cu tuneluri pentru ursi, scoasa la licitatie pana la finele anului

Ministerul Transporturilor și Compania Națională pentru Autostrăzi și Infrastructură Rutieră par să fi dezlegat ecuația tunelurilor pentru urși de pe Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva. Răzvan Cuc anunță că tronsonul pe care se află acestea va fi scos la licitație în cel mult două luni.

vaporașe

Vaporasele de pe Bega ar putea ajunge la Comisia Europeana. Ministrul Cuc crede ca situatia se va rezolva in 2 luni

Până la sfârșitul anului, Ministerul Transporturilor ar trebui să găsească o soluție pentru ca vaporașele cumpărate de Primăria Timișoara să poată circula legal pe Bega. Asta spune ministrul Răzvan Cuc, fără a părea însă foarte convins. Primarul Nicolae Robu afirmă că, dacă va fi nevoie, va apela la o soluție extremă.

gral

Robu: Calomniile ma intaresc. Unii „jurnalisti” opereaza cu taxa de protectie sau de asmutire

Primarul Nicolae Robu susține că a aflat cine este și cine nu jurnalist în Timișoara. L-a ajutat sondajul pe care l-a făcut pe Facebook și ale cărui rezultate nu voia să le anunțe inițial. Edilul spune că știe cine funcționează cu „taxă de protecție” și „taxă de asmuțire”, dar are lucruri mai importante de făcut decât să demonstreze asta.

#OamenidinUber: Silviu si sporturile extreme

Pasionat de motociclism și sporturi extreme, Silviu este șofer partener Uber în timpul liber pentru că iubește independența, libertatea de mișcare și faptul că a reușit să cunoască mulți oameni interesanți de-a lungul timpului.

Una dintre universitatile timisorene se va inchide

Autorităţile vor să închidă una dintre universităţile timişorene. Aceasta era oricum în lichidare, după ce control a arătat că funcţiona în regim de avarie, nu avea cadre didactice suficiente, iar cele existente predau o grămadă de materii. Nici măcar secretariatul nu funcţiona cum trebuie la Universitatea „Mihai Eminescu” din Timişoara.

Ministrul Cuc promite deszapezire in maximum 12 ore: Nu ne va lua iarna pe nepregatite

Iarna nu-i va lua pe nepregătite pe drumarii din România. E promisiunea ministrului Transporturilor, Răzvan Cucu, care spune că directorii de regionale vor plăti cu posturile orice sincopă. Cuc susține că aceștia nu au nicio scuză dacă deszăpezirea nu se face așa cum cum trebuie.

sosea centura

Ministrul Transporturilor: La finele lunii octombrie, anuntam constructorul de la Centura Timisoarei

Termen asumat, dar asta nu înseamnă mare lucru. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că la finele lunii octombrie se va ști cine a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția Centurii Sud a Timișoarei. Oficialul se teme însă de contestații, deși spune că documentația a fost foarte bine pregătită.

Gabriel Visoiu vine la cel mai tare concurs de biliard al toamnei, la Timisoara

Timişoara readuce biliardul pe harta elitelor sportului vestic în această toamnă. În perioada 21-22 octombrie, Clubul Sportiv „Jucătorul de Biliard – Asociaţie” şi Consiliul Judeţean Timiş organizează Timişoara Open 2k17, competiţie ce reuneşte jucatori de biliard profesionişti şi amatori, din ţară şi străinătate.

30 de milioane de lei, pentru Ro-Alert, sistemul de avertizare in timp real, prin SMS

Guvernul a alocat 30,4 milioane de lei, pentru IGSU. Banii urmează să fie folosiți la cumpărarea echipamentelor necesare pentru ca sistemul de avertizare a populației prin SMS, în situații de urgență, să devină funcțional. Ideea acestuia a apărut după furtuna devastatoare din septembrie, de la Timișoara.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda

Târg transfrontalier de joburi, Kikinda, Serbia. Atât companiile, cât și alte entități interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să participe la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră. Târgul se va desfășura o zi, în perioada 23-27 octombrie, la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 6 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara- str. I. Curea (p), Oltul (p), T. Lalescu (p), I. Vidu (p), P. Andronescu (p), orele 9 – 17, Bd. V. Babeș (p), Bela Bartok (p), orele 9 – 12; înlocuire contoare Smart Meter – Periam (p), Belinț, Coștei, Chizătău, orele 9 –

Top