Stirile din ziua: 29 octombrie 2017

2 ani de la tragedia din Colectiv. O mana de oameni si cateva lumanari pe treptele Operei / FOTO

2 ani de la tragedia din Colectiv. O mana de oameni si cateva lumanari pe treptele Operei / FOTO

Doar o mână de timișoreni și-a adus aminte, duminică seară, de tragedia de la Colectiv. Au înfruntat vântul și au aprins câteva candele și zeci de lumânări pe treptele Operei, pentru cele 65 de suflete care au trecut dincolo după uriașul incendiu care a mistuit clubul bucureștean.

Dansul mirilor, la 350 de metri inaltime. Nunta in varful celui mai inalt cos de fum din Romania /VIDEO

Nu cred în hârtii, dar au vrut să-și oficializeze într-un fel povestea de iubire. Și, pentru că sunt fascinați de înălțimi, cum puteau s-o facă altfel decât la câteva sute de metri deasupra pământului? Flaviu Cernescu, Der Balaur, și iubita lui au schimbat inelele în vârful celui mai înalt coș de fum din România.

barbat arestat

Prins in talcioc. Barbatul care a agresat un politist si a fugit cu catusele la maini a ajuns dupa gratii

A încercat să scape, dar a fost prins după 10 zile. Este vorba despre bărbatul de etnie romă care a lovit mai multe mașini și a reușit să scape de polițiști, după ce în ajutorul lui au sărit mai mulți amici. El a fost reținut duminică în Piața Mehala.

Pentru voturi, Basescu le promite romilor din Checea ajutoare sociale si… Wi-Fi

Ce-a ajuns fostul președinte al României, cel care vorbea că prea mult se încurajează nemunca în țara nostră? Nici mai mult, nici mai puțin decât să promită ajutoare sociale pentru țiganii și cei fără chef de muncă din Checea, comună unde vor avea loc alegeri peste o săptămână. Evident, contra voturi.

Stati departe de copaci, panouri publicitare si acoperisuri. Pana luni seara, vant care poate atinge 85 km/h

Timișoara și Timișul sunt, până luni seară, sub cod galben de vânt. Rafalele pot atinge local 85 km/h oră. Comitetul Local pentru Situații de Urgență Timișoara le recomandă oamenilor să fie foarte atenți pe unde se deplasează și chiar să stea în case, dacă vremea se înrăutățește.

Top