Stirile din ziua: 13 octombrie 2017

Trollywood. Plimbare pe Walk of Shame, cu Lorena Lupu, la Timisoara

Trollywood. Plimbare pe Walk of Shame, cu Lorena Lupu, la Timisoara

Scriitoarea şi actriţa Lorena Lupu, în același una dintre cele mai citite bloggerițe din România, vine la Timișoara, pentru a-și lansa noua carte. Volumul se numește „Trollywood” și este, depinde cum te uiți, o colecție a celor mai bune / mai rele texte publicate în ultimii zece ani.

Pasajul Solventul e la mana… guvernului. Cel din zona mallului ar putea fi licitat la inceputul lui 2018

Pasajul Solventul și cel care va fi construit sub Piața Consiliului Europei ar putea intra în lucru în 2018. Asta spune primarul Nicolae Robu, care recunoaște însă că, în ceea ce privește Solventul, este nevoie de un aviz de la guvern. Celălalt pasaj va avea proiectul făcut și donat de dezvoltatorul imobiliar, iar banii vor veni de la bugetul local.

Vrei sa stii ce riscuri sunt sa faci tromboza? Fa-ti testul rapid online

Medicii de la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean au găsit o modalitate diferită să se alăture campaniei de informare World Thrombosis Day. În premieră pentru România, a fost lansat un chestionar online pe care îl poate parcurge oricine vrea să afle dacă există vreun risc de a face tromboză venoasă profundă.

Casutele pe roti, o solutie ingenioasa pentru cei care tin la libertatea lor

La Timişoara a fost prezentat în premieră un nou tip de construcţie, unul total diferit de ceea ce ştiam până acum, care oferă o libertate mare de mișcare proprietarului. Pe platforma de lângă Biblioteca Universităţii Politehnica au fost „parcate” două case care pot fi mutate în funcţie de dorinţele locatarilor.

Nici vorba de parcare supraetajata in zona Oituz. Robu: Suntem boicotati politic

Primăria Timișoara nu va putea face schimb de proprietăți cu Universitatea de Vest, pentru a face o parcare necesară ca aerul în zona centrală. Inspectoratul Școlar Timiș nu vrea în ruptul capului să fie de acord cu schimbarea destinației bazei materiale de la Colegiul Leonida, pe care UVT îl cere în schimbul fostei popote.

S-a deschis traficul pe Popa Sapca!

Surpriza de vineri, 13 octombrie, pentru șoferi! Înainte de ora 8 a dimineții, a fost redeschisă circulația pe strada Popa Șapcă. Primarul Nicolae Robu declarase anterior că se intenționează acest lucru, dar că depinde de vreme și de ultimele operațiuni care mai trebuie făcute.

CCIAT organizeaza un curs pentru manageri de resurse umane

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului autorizat Manager Resurse Umane. Cursul se adresează persoanelor (studii medii minime necesare) care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda, in 24 octombrie

Companii și entități din județul Timiș interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să confirme participarea la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet. Târgul se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie. Ziua de 23 octombrie este dedicată creării și dezvoltării rețelei Labor-Net – Rețeaua pentru mobilitatea forței

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 13 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Curea (p), Oltul (p), Traian Lalescu (p), I. Vidu, Plautius Andronescu (p), orele 9 – 17, Bd. Victor Babeș (p), Bela Bartok (p), orele 9 – 12; Charlottenburg (p), Sânmihaiu German (p), Belinț, Coștei, Măguri, orele 9 – 17; montare

Shhaideh, Plumb si Cuc au demisionat. PSD are din nou CEx vineri

Cele 6 ore tensionate din ședința PSD care ar fi trebuit să tranșeze lupta dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose s-au încheiat cu victoria premierului. Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, cel al Transporturilor, Răzvan Cuc, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au demisionat din funcții în ședința CExN al PSD.

Top