Stirile din ziua: 12 octombrie 2017

Handbalistii de la Poli au trecut cu brio examenul cu Iasiul

Handbalistii de la Poli au trecut cu brio examenul cu Iasiul

După 28-23 cu Vaslui şi 34-24 cu Suceava, SCM Poli Timişoara obţine al treilea succes clar pe teren propriu, tot cu o formaţie din zona Moldovei. Elevii lui Pero Milosevic au făcut instrucţie cu Poli Iaşi. După 60 de minute de un handbal de bună calitate, gazdele s-au impus cu 37-20, la pauză 16-11.

Primul centru de legume-fructe al CJ Timis va fi la Tomnatic

Primul pas, mic, dar concret, pentru realizarea centrului-pilot de colectare și depozitare legume-fructe din Timiș a fost făcut în sfârșit. Acesta va fi construit în zona Tomnatic, în bazinul legumicol Lovrin-Gottlob-Tomnatic. Anunțul a fost făcut joi de vicepreședintele CJ Timiș, Roxana Iliescu.

Casutele pe roti, o solutie ingenioasa si ecologica pentru cei care vor sa traiasca altfel

Cum ar fi ca atunci când vă schimbaţi serviciul dintr-o localitate în alta să vă puneţi căsuţa la cârligul autoturismului şi să vă mutaţi? Studenţii Facultăţii de Construcţii, dar şi alţi timişoreni interesaţi se vor putea familiariza cu un concept inedit al unor căsuţe pe roţi.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda, in 24 octombrie

Companii și entități din județul Timiș interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să confirme participarea la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet. Târgul se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie. Ziua de 23 octombrie este dedicată creării și dezvoltării rețelei Labor-Net – Rețeaua pentru mobilitatea forței

Debut tare pentru Agroland

După o lungă vară fierbinte pe piaţa transferurilor şi un început de toamnă cu multe partide amicale, Agroland încep noul campionat în elita voleiului românesc. Fetele lui Bogdan Paul vor debuta în weekend pe terenul unei echipe ce nu mai are nevoie de prezentare, Ştiinţa Bacău, multiplă campioană naţională şi câştigătoare a Cupei României.

primaria timisoara

Un secretar de comuna din Botosani si un mediator coleg de partid cu Mircea Geoana vor sa-i ia locul lui Ioan Cojocari

N-a fost mare înghesuială la concursul pentru funcția de secretar al Primăriei Timișoara. Doar doi candidați și-au depus dosarele și amândoi au fost declarați admiși, așa că peste câteva zile vor susține concursul propriu-zis. Niciunul nu locuiește în Timișoara: unul vine dintr-o comună din județul Botoșani, iar celălalt, de la Brad.

parcul botanic

11.000 de euro, pentru proiectul de la fantana muzicala din Parcul Botanic. Pana la sfarsitul anului stim cum arata

Până la sfârșitul anului ar trebui să știm cum va arăta celebra „fântână ornamentală muzicală” pe care primarul Nicolae Robu o vrea construită în Parcul Botanic. Proiectul și SF-ul vor fi făcute de o asociere clujeano-argeșeană și va scoate de la bugetul local ceva mai mult de 11.000 de euro.

Dorinta lui Marcel Miclau, seful AJOFM Timis, s-a implinit: e obligat sa refaca evaluarea Ginei Grigorie

Directorul adjunct al AJOFM Timiș, Gina Grigorie, a câștigat procesul pe care îl avea cu instituția, reprezentată de directorul executiv Marcel Miclău. Grigorie a contestat calificativul pe care i l-a acordat Miclău pentru activitatea din 2016, iar instanțele i-au dat dreptate.

La Timisoara au disparut in ultimii ani mai multe „zebre”. Pentru fluidizarea traficului

Nu ne mai permitem, ca oraș, să avem treceri de pietoni dese, care încurcă șoferii. Este linia după care s-au ghidat, în ultimii ani, cei de la actuala Direcției Edilitară a Primăriei Timișoara. Din 2012, din oraș au dispărut mai multe „zebre”, cea mai cunoscută fiind cea din Piața Mărăști, iar altele au fost mutate.

Proiectie speciala la Timisoara a filmului „Octav”, in prezenta lui Marcel Iures

„Octav”, un lung-metraj care spune povestea unui bărbat întors în timp, odată cu revenirea la conacul copilăriei sale, va avea o proiecție specială la Timișoara. Marcel Iureș este protagonistul acestui film despre cât de puțin ne trebuie, de fapt, pentru a redescoperi bucuria de a trăi.

Hai sa vezi ultimele noutati in materie de tehnologie si poti castiga o drona!

Pasionații de inovație sau cei care vor să afle care sunt ultimele noutăţile în materie de tehnologii sunt aşteptaţi, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Timişoara. De vineri până duminică, aici are loc ExpoTech, un eveniment care se află sub „umbrela” TechFest, primul festival din zonă dedicat tehnologiei.

Top