Stirile din ziua: 27 ianuarie 2018

Regiunea Vest trimite alte 700 de milioane suplimentare la bugetul central

Regiunea Vest trimite alte 700 de milioane suplimentare la bugetul central

Inspectorii fiscali din Arad sunt cei mai harnici din Regiunea Vest. Ei au făcut aproape o treime din toate controalele celor de la Finanţe în această zonă a ţării. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Timişoara a făcut 3.427 acțiuni.

Stațiunea Buziaș

CJ Timis vrea sa cumpere o parte din Statiunea Buzias. Ca sa poata face investitii

Proiectul de buget pentru anul 2018 al CJ Timiș a fost întocmit și este deja public. Lista de investiții a instituției conține multe dintre „pozițiile” de anul trecut, dar există și unele noutăți. Câte un milion de euro au centrul de legume-fructe, aflat în blocaj total de 4 luni, și construcția de bazine de înot. Două milioane de euro sunt alocate refacerii fațadei clădirii de pe Bd. Revoluției.

Romeo Malac intra oficial in cursa pentru sefia AJF Timis

La doar câteva zile după ce Adrian Onica și-a depus oficial candidatura la alegerile ce vor stabili viitorul șef al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, pe adresa forului judeţean de fotbal a fost depus al doilea dosar. Este cel al lui Romeo Malac, celălalt vicepreşedinte AJF Timiş care visează la postul deţinut în prezent de Dănuţ Laţa.

Politia Locala rupe la greu amenzi pentru parcare in cartiere. De ce spune Robu ca e absurd

În cazul în care, la blocul unde locuiți, vă parcați mașina pe trotuar sau pe un așa-zis spațiu verde, s-ar putea să vă treziți cu o amendă. Polițiștii locali au început să împartă la greu sancțiuni în cartiere. Asta, în condițiile în care există mult prea puține parcări amenajate. Primarul Nicolae Robu spune că este „absurd”.

Cine alearga de sambata dimineata departe ajunge. Robu se pregateste sa fie in forma

O poza cu Nicu Covaci. O chitară. Un microfon. O bandă de alergare. Și primarul Timișoarei, în șort și pantofi de sport. E doar o sâmbătă la birou pentru Nicolae Robu, care n-a ratat ocazia să le arate și prietenilor virtuali ce face la o oră la care, în ziua liberă, mulți abia fac ochi.

Vizita in Grecia, la un targ de legume-fructe. Cum se pot inscrie firmele din Timis

Firmele timişene sunt aşteptate să se înscrie la o misiune de afaceri în Grecia. Cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, Biroul Economic și Comercial al acesteia organizează, în perioada 26-28 aprilie, la Salonic, o vizită la Expoziția Internațională de Fructe și Legume Proaspete Freskon.

Top