Stirile din ziua: 13 ianuarie 2018

masina lui robu

Puteti trece linistiti pe rosu, Big Brother de Timisoara e degeaba! Robu nu va fi amendat ca fenta coloana la semafor

Șoferii care calcă legea și sunt surprinși de camerele video care au împânzit Timișoara nu pot fi amendați. O spun șeful Poliției Timișoara și al Biroului Rutier, care susțin că doar polițistul rutier poate constata contravenția și aplica sancțiunea. Mercedesul Primăriei a fost prins pe liniile de tramvai într-o intersecție supravegheată video și nimeni nu va plăti.

Robu mai ramane fara un consilier personal: Florin Ravasila a dat deja un concurs, dar va trebui sa-l repete

Încă un consilier personal al primarului Nicolae Robu se pregătește să părăsească echipa. Este chiar ultimul venit, Florin Răvășilă, care și-a dat seama că îi place atât de mult în administrație, că vrea să fie funcționar public. S-a pus în calea fericirii lui, care duce, se pare, spre Direcția de Patrimoniu a PMT, un ziar cu… prea puțină acoperire!

Cartea rasului si a cercetarii, a lui Radu Paraschivescu, ajunge oficial si la Timisoara

Miturile urbane care ne fac mintea creață în fiecare zi au fost adunate, cu răbdare, într-un volum care este deja un bestseller în România. El va fi lansat și la Timișoara, la finele acestei luni. Este vorba despre „Cartea râsului şi a cercetării. Ce se întâmplă cu creierul dacă înveţi cuvinte noi în timp ce faci sex”, a lui Radu Paraschivescu.

Liber la manuale auxiliare in scoli. Parintii trebuie sa fie de acord cu alegerile profesorilor

Scandalul manualelor auxiliare, interzise de la preluarea mandatului de către Liviu Pop, va fi închis în perioada următoare, după ce ministerul a anunţat că acestea vor putea fi utilizate din nou. Ministerul Educaţiei Naţionale a reglementat procedura de utilizare a auxiliarelor în şcoli.

Sterilizari gratuite pentru caini si pisici, la un cabinet veterinar din Timisoara

Un cabinet veterinar din Timișoara face sterilizări gratuite de câini și pisici, în încercarea de a ajuta la reducerea numărului de animale care ajung pe străzi. Proiectul SET – Sterilizam și Educăm pentru Timișoara continuă și în acest an. În 2017, acesta a inclus aproape 3.000 de patrupede.

Top