Stirile din ziua: 25 ianuarie 2018

Jocuri test pe banda rulanta pentru ACS Poli. Victorie cu Ripensia

Jocuri test pe banda rulanta pentru ACS Poli. Victorie cu Ripensia

De la venirea din cantonamentul din Poiana Braşov, Poli încearcă să îşi cristalizeze o formulă de start cât mai bună pentru a evolua mai bine în cantonament. Aşadar, Ionuţ Popa şi-a văzut elevii în 5 partide amicale în doar şase zile.

Explozie la bordul unui avion: exercitiu antitero la Aeroportul Timisoara / FOTO

O bombă explodează în cala unui avion aflat aproape de Timișoara. Cabina se depresurizează, piloții cer permisunea să aterizeze de urgență. E doar un scenariu sinistru, dar știm ce trebuie făcut în astfel de situații? Aeroportul Internațional Timişoara a fost, joi seară, scena unui exercițiu pe tema unui atentat terorist.

A murit Neagu Djuvara

Istoricul Neagu Djuvara a murit. Unul dintre cei mai importanti istorici români ai secolului XX, diplomat, filozof, jurnalist și romancier, Neagu Djuvara avea 101 ani. El a petrecut în exil mai multe decenii, revenind în România abia după 1989.

Secretar de stat in Ministerul Mediului de Afaceri: Nu sunt foarte multe probleme ridicate de antreprenorii din tara

Reprezentanţii mediului de afaceri din Timiş se plâng cam de aceleaşi probleme cu care se confruntă şi cei din alte zone ale României. Nu au forţă de muncă disponibilă, cea existentă este slab pregătită, iar legislaţia e instabilă şi nu oferă predictibilitate.

primăria timișoara

Inca un concurs cu cantec la Primaria Timisoara. De ce minte Serviciul de Resurse Umane

Serviciul Resurse Umane al Primăriei Timișoara, condus de Rodica Aurelian, minte fără să clipească. Un concurs de angajare în PMT a fost anulat de ANFP, pentru că nu au fost respectate condițiile legate de studii. SRU spune însă că a fost în neregulă doar felul în care a fost anunțat concursul. Între timp, postul cu cântec a dispărut.

deponeu ghizela

S-a deschis inca o bucata din deponeul de la Ghizela. Urmeaza investitii contra mirosului

La deponeul de la Ghizela a fost finalizată o nouă celulă pentru depozitarea gunoiului din Timiș. În această primăvară încep și lucrările la investiția care va duce la scăderea mirosurilor neplăcute, reclamate de locuitorii din zonă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 25 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Slobodanca Ewinger nr. 1, orele 9 – 17; Orțișoara – Unicarm, Cereal Docks, Calacea, Sânmihaiu Român – zona ieșire spre Diniaș, Lugoj – str. Decebal, Ardealului, orele 9 – 17.

Top