Stirile din ziua: 5 ianuarie 2018

Nicolae Robu cu steagul

Retrospectiva anului 2017 (4). Robu cugeta, deci exista: Nu s-a oprit finantarea la ACS Poli, doar ca nu s-a reluat finantarea oprita in 2015

Retrospectiva anului 2017 (4). Robu cugeta, deci exista: Nu s-a oprit finantarea la ACS Poli, doar ca nu s-a reluat finantarea oprita in 2015

17 iunie. Cu sprijinul politic retras și exclus din partid, premierul Sorin Grindeanu face o baie de mulțime în curtea de la sediul PSD Timiș. În ropot de aplauze, el îi declară război fățiș lui Dragnea, anunțând că președintele PSD nu va putea să-l dea afară din partid de câte ori se va înscrie el.

Alianta PSD – ALDE pune mana si pe sefia CSM

Adeptă a modificării legilor Justiției în varianta PSD – ALDE și cu proprietăți în Alexandria lui Liviu Drganea, Simona Marcu este noul șef al CSM. Prezent la începutul ședinței, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre modificarea Constituției, astfel încât persoanele cu probleme penale să nu mai poată ajunge în fruntea statului, vizați fiind Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

cladiri istorice

Patru palate din Piata Victoriei, cu peste 100 de proprietari, taxate pentru paragina

Încă șase imobile lăsate neîngrijite de proprietari sunt „amendate” de Primăria Timișoara. În plenul programat pe 8 ianuarie, consilierii locali vor aproba impozite majorate cu 300% și 400% în cazul unor clădiri ultracentrale, patru dintre ele chiar în Piața Victoriei.

Tu stii ce face parlamentarul tau? (XII) Cornel Samartinean (PMP), 102 interpelari si aproape 200.000 de euro in conturi

Timișul are exact 14 reprezentanți în Parlamentul României, fără cei de la minorități. Tu știi exact ce au făcut, într-un an de când și-au preluat mandatele, cei pe care i-ai trimis să-ți facă viața mai bună? deBanat.ro îți prezintă, pe rând, activitatea aleșilor tăi. Cornel Sămărtinean este la al doilea mandat în parlament, după ce, până în 2016, a reprezentat PDL/PNL.

Promis de 6 ani, noul corp al Spitalului de Copii va fi gata in 2018. Cel putin ca si cladire

Anul 2018 începe cu o nouă promisiune legată de viitorul spital de copii. Unitatea sanitară promisă încă din 2012 nu este gata, dar, speră, reprezentanții Primăriei Timișoara, ea va fi finalizată în acest an, măcar ca și clădire. Mutarea efectivă este o altă discuție.

Top