Stirile din ziua: 10 ianuarie 2018

colterm

Primul curs din 2018 de la CCIAT: cum sa devii expert in achizitii publice

Primul curs din 2018 de la CCIAT: cum sa devii expert in achizitii publice

Programul de cursuri al CCIAT începe, în 2018, cu un curs de expert achiziții publice. Acesta este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

De ce se fac armonica Armoniile: trebuie schimbate niste suruburi prost dimensionate

Tramvaiele Armonia care se curbează pe șine au probleme cu șuruburile. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia nu e vorba despre o defecțiune majoră, ci doar de una deranjantă. Ea se remediază pe plan local, dar nu se știe dacă firma care reabiliteaza garniturile va înlocui preventiv toate șuruburile.

Boschetari la ei acasa intr-o cladire a Primariei Timisoara, evacuati de politistii locali / FOTO

Cândva acolo a funcționat redacția Ziarului Timișoara. Acum, e casă de boschetari. Este vorba despre un imobil central de pe strada Brediceanu, aflat în proprietatea primăriei. Polițiștii locali au constatat și ei că acolo erau „chiriași” ilegali.

asfalt spart

Pe breteaua de la Heaven se lucreaza iar. S-a stricat asfaltul pus in decembrie

Asfaltăm și apoi spargem. Povestea re repetă la Timișoara, de această dată pe „breteaua” care face legătura între str. Podeanu și Bd. Rebreanu. Aici s-a lucrat în decembrie, dar acum artera a fost din nou decopertată. Pentru că… s-a stricat asfaltul.

1.200 de locuri, 3 zile de inscriere, pentru o spectaculoasa cursa de alegare in Retezat

Iubiți munții și vă place să alergați? Retezat SkyRace este competiția perfectă pentru toți care sunt îndrăgostiți de aerul tare al înălțimilor. Din 10 până în 12 ianuarie vă puteți înscrie la acest concurs cu adevărat special, care grupează trei curse separate, cea mai lungă dintre ele de nu mai puțin de 28 kilometri.

Restrictii de trafic prin Pasajul Jiul. Se pregateste receptia finala

Dacă aveți drum prin zona Pasajului Jiul, atenție! În zonă au fost instituite, miercuri, restricții de trafic. Se lucrează la finisaje și, spun reprezentanții primăriei, se fac ultimele lucrări înainte de recepția finală. Marți seară, un tir s-a oprit în zonă, dar nu ar fi produs stricăciuni.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice, va întrerupe miercuri, 10 ianuarie, între orele 9 și 13, furnizarea căldurii la PT 48C. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Amforei (parțial), Cetății (parțial), Labirint, Dropiei (parțial), Aleea Merișor, Timiș (parțial).

Top