Stirile din ziua: 24 ianuarie 2018

Sangele apa nu se face: tricolor urias, intins in Piata Victoriei / FOTO

Sangele apa nu se face: tricolor urias, intins in Piata Victoriei / FOTO

Piața Victoriei din Timișoara a îmbrăcat, miercuri după-amiază, straie tricolore. S-a văzut peste tot roșu, galben și albastru, un drapel uriaș, purtat de sute de brațe, îmbrăcând centrul Timișoarei.

nicolae robu

Aproape imposibil sa fie dat afara cineva din PMT. Robu: E prea complicat, pierd in instanta si ce-am facut atunci?

Angajații din Primăria Timișoara vor fi din nou controlați la prezența la serviciu, iar de la 1 februarie unii dintre cei care lucrează la Urbanism vor avea salarii mai mici. Asta spune o nouă notă internă semnată de primarul Nicolae Robu, care admite totuși că e aproape imposibil să dea afară pe cineva.

Marius Craina

Marius Craina ii scrie lui Mihai Ionac: Eu imi cer scuze, astept sa faceti acelasi lucru

Scandalul de la Spitalul Județean Timișoara intră într-o nouă fază. Medici, asistente și infirmiere de la SCJUT au reclamat reclamă limbajul nepotrivit și atitudinea superioară a șefului Secției de Chirurgie Vasculară, Mihai Ionac. Acesta spune că e victima unei înscenări, pentru că s-ar fi plâns la Ministerul Sănătății de condițiile în care este nevoie să lucreze. Directorul SCJUT, Marius Craina, a postat pe Facebook o scrisoare deschisă.

Cu Hora Unirii, in drum spre Centenar. Oficialii din Timis se intalnesc, in sfarsit, sa faca un program oficial / FOTO

Ziua Unirii Principatelor, 24 ianuarie, a fost celebrată, miercuri, la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza, în fața sediului Inspectoratului de Poliție Timiș. Prefectul de Timiș a anunțat, cu această ocazie, că urmează să discute, săptămâna viitoare, cu președintele CJ și primarul Timișoarei, despre programul Cententarului.

titularizare

Liceenii timisoreni au discutat despre viitorul sistemului educational preuniversitar

Elevii sunt mult mai interesaţi decât profesorii de schimbările din sistemul de învăţămâni din România. Este doar una dintre concluziile trase în urma dezbaterii organizate, la Timișoar, de asociaţia „Iniţiativă în Educaţie”, pe tema programelor-cadru pe care Ministerul Educaţiei le propune pentru schimbarea procesului educaţional preuniversitar.

Top