Stirile din ziua: 21 ianuarie 2018

Robu explica de ce la Timisoara se ridica la greu masini: S-a terminat cu duhul blandetii!

Mare grijă unde vă lăsați mașinile, încercați să faceți asta fără să deranjați traficul, pentru că altfel puteți rămâne fără ele, mai ales în centrul Timișoarei. Se ridică la greu, dar nu fiindcă ar exista un plan de amenzi, ci pentru că s-a terminat… cu duhul blândeții! Primarul Nicolae Robu spune că nu mai există înțelegere față de șoferii lipsiți de bun simț.

Bacalaureatul incepe in premiera in februarie. Candidatii trebuie sa se inscrie

Examenul de bacalaureat începe, în premieră, în februarie. Asta au decis mai-marii din Educație, astfel că toate probele orale vor avea loc acum. Candidații sunt așteptați să se înscrie în perioada 29 ianuarie – 2 februarie. În Timiș, numărul acestora se apropie de 5.000.

Victorie mare in derby pentru Agro

ACS Agroland Timişoara a câştigat derby-ul Banatului, cu CSM Lugoj, 3-0 (25-23, 25-19, 32-30) într-un meci disputat sâmbătă seară pe malul Timişului în Sala „I.K. Ghermănescu”. Roxana Bacşiş, cu 16 puncte, a fost cea mai bună realizatoare de la învingătoare. De la CSM Lugoj s-au remarcat Bălae, 15 puncte, şi Jakic, 14 puncte.

Razboiul rosiilor de 1 milion de euro continua in CJ Timis. Liberalii cer din nou reevaluare pentru Lovrin

Dacă nu e Lovrin, e greu să fie altceva! Liberalii țin cu dinții de ideea ca primul centru de legume-fructe construit de CJ Timiș să fie în Lovrin. Ei ar aceepta și un alt amplasament, dar numai dacă se face încă o evaluare, cu punctaje clare. Până una-alta, 1 milion de euro au rămas necheltuiți din cauza luptelor politice.

Top