Stirile din ziua: 19 ianuarie 2018

Un simplu sandvici facut la sute de kilometri distanta poate produce dezastru in Timis

Un simplu sandvici facut la sute de kilometri distanta poate produce dezastru in Timis

Un simplu pachet cu mâncare ar putea afecta masiv o bună parte din economia judeţului Timiş. După mai mult timp, în România au fost descoperite două focare de pestă porcină africană, o boală mortală în 100% din cazuri la porci, extrem de infecţioasă şi care se transmite foarte uşor.

Armata caseaza un imobil de la Giroc. Valoarea contabila: 5.100 de euro

Cu scurt timp înainte de a deveni istorie, fostul prim-ministru Mihai Tudose, şi actualul premier interimar Mihai Fifor, atunci doar ministrul Apărării, au decis să caseze numeroase imobile aflate în proprietatea Armatei. Pe listă, inclusiv unele din Timiș. Mai exact de la fosta unitate militară din Giroc.

Capitală Europeană a Culturii

Robu, nemultumit de Asociatia Timisoara Capitala Culturala: De acum am sa ma implic! Comisia Europeana il contrazice

Atac fără precedent la adresa Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană din partea primarului Nicolae Robu, care șterge pe jos cu aceasta și spune că nu se va mai întâmpla nimic fără girul lui. Experții Comisiei Europene sunt de altă părere, iar ATCCE a trecut, în toamna trecută, cu brio, de evaluarea lor. Simona Neumann spune că nu știe de unde a venit această furtună.

Editorial de Ino Ardelean

A facut Iohannis sacrificiul suprem?

Șoferul lui Liviu Dragnea (habar n-am cum îl cheamă) – premier; Șerban Nicolae – ministrul Justiției; Darius Vâlcov – ministrul Finanțelor; Radu Mazăre – ministrul Carnavalurilor și Circului (e nevoie de circenses dacă nu va fi panem); Elena Udrea – vicepremier și titular la Ministerul de combatere a Statului paralel; Mihai Gâdea – ministrul Propagandei; Sebastian Ghiță – șef SRI; Florin Iordache – șef DNA (dacă nu se desființează instituția); Alina Bica – procuror general; Dan Voiculescu – șef SIE; Sile Cămătaru – șef SPP etc.

Se va putea parca noaptea pe doua strazi importante din Timisoara, unde acum nu se poate

Timișorenii care locuiesc în Circumvalațiunii și în Girocului își vor putea lăsa mașinile peste noapte pe arterele principale. Mai exact, pe str. Gh. Lazăr și pe Calea Martilor, pe porțiunea dintre Prezan și spre Giroc. Cine nu se trezește însă dis-de-dimineață, ca să-și mute mașina, va plăti.

ședințe

Parlamentarii PNL, invitati la discutii despre Timis de presedintele CJ. Gorghiu: Sala polivalenta e o prioritate

Ce proiecte ar urma să fie susținute la București de parlamentarii de Timiș? Am putea afla de la CJ, al cărui președinte, PSD-istul Călin Dobra, a invitat la discuții toți deputații și senatorii, indiferent de culoarea politică. Liberalii încă nu au răspuns invitației, dar o vor face de îndată ce stabilesc cu ce propuneri merg acolo.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 19 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Eugeniu de Savoya nr. 11, orele 9 – 13, str. Tacit, Barierei, Belgrad (p), Calea Bogdăneștilor (p), Dunărea (p), orele 9 – 17; Remetea Mare, Pișchia, Cralovăț – orele 9 – 17; Deta – str. Unirii, Damaschin M., N. Titulescu, Șirul

Top