Stirile din ziua: 9 ianuarie 2018

Computer tomograf si aparat RMN noi, pentru Spitalul Judetean. Cu bani de la Banca Mondiala

Computer tomograf si aparat RMN noi, pentru Spitalul Judetean. Cu bani de la Banca Mondiala

Spitalul Județean din Timișoara va primi bani de la Banca Mondială, via Guvernul României, pentru cumpărare unor echipamente medicale de ultimă generație. Printre acestea, și mult promisul aparat RMN, dar și un computer tomograf.

Vom avea Bd. Regele Mihai la Timisoara. S-a decis pe Facebook: de la spitalul de copii in Marasti

Un bulevard din centrul Timișoarei va purta numele Regelui Mihai I: cel care face legătura între spitalul de copii şi Piaţa Mărăşti. Așa a rezultat din sondajul de pe Facebook al primarului Nicolae Robu, la care au răspuns puțin peste 1.000 de oameni. 200 au spus că nu e potrivită redenumirea vreunei străzi cu numele ultimului monarh al României.

In cupele europene, Timisoara Saracens joaca acasa la… Cluj

Pentru a evita o nouă ruşine europeană, vezi cazul cu Stade Francais, când arbitrul a hotărât că meciul nu se poate disputa în condiţii sigure, Timişoara pierzând astfel la masa verde cu 0-28, conducătorii campioanei României Saracens, au hotărât ca meciul din play-off-ul Continental Shield de pe 20 ianuarie să se dispute pe Cluj Arena.

Nicu Bitea este noul director adjunct al STPT. Robu: Are capacitate manageriala

Societatea de Transport Public Timișoara, fosta RATT, atacă noul an cu forțe proaspete. Urmează, în câteva săptămâni, să fie stabilită formula de conducere, cu un nou consiliu de administrație și, poate, chiar un nou manager, dar, până atunci, a fost numit un director adjunct. Este vorba despre liberalul Nicu Bitea.

Premiera in Romania: primul robot pentru chirurgia pediatrica este la Timisoara / FOTO

Primul din România folosit în chirurgia pediatrică a fost instalat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Totul, grație unei fundații elvețiene care va asigura și funcționarea lui timp de cinci ani. Prima intervenție va fi făcută în luna februarie.

Robu readuce în actualitate o iniţiativă din 2018, montarea de plase pe clădiri vechi

Robu taie salariile la Directia de Urbanism a Primariei Timisoara. Din cauza taxei pe paragina

Supărat încă de la finele anului trecut pe Direcția de Urbanism a PMT, care nu a procesat toate dosarele pentru majorarea impozitelor la clădirile lăsate în paragină, primarul Nicolae Robu trece la măsuri drastice. Edilul a anunțat că… taie salariile unora dintre subordonații săi, cu începere de la 1 februarie.

Ce dureri mai au penalii? Ca Facebook s-a dat cu Sistemul

O postare pe Facebook a unei anume Ingrid Mocanu a făcut turul televiziunilor și site-urilor aflate în slujba infractorilor. Dar cine este Ingrid Mocanu?, va întreba multă lume. În primul rând, e o adevărată vedetă media, în fiecare seară, dacă nu e la Antena 3, e la RTV și viceversa.

ANL promite aproape 90 de case prin credit ipotecar. Primaria Timisoara a dat deja terenul

Aproape 90 de case prin credit ipotecar – atât va construi din această primăvară, teoretic, ANL, în Chișoda, pe un teren de 3,3 hectare pus la dispoziție de Primăria Timișoara. E plin de promisiuni venite din partea Agenției Naționale de Locuințe în capitala Banatului, unde ultimele locuințe construite în această formulă au fost finalizate în 2009.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat marți, 9 ianuarie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Fibiș, Tomnatic, orele 9 – 17; Orțișoara nr. 270A, orele 9 – 17; Bărăteaz, str. Eternității nr. 17, orele 9 – 17.

Top