Stirile din ziua: 12 ianuarie 2018

Cu politistul pe capota. Traficanti de droguri, prinsi cu pastile de peste 10.000 de euro

Cu politistul pe capota. Traficanti de droguri, prinsi cu pastile de peste 10.000 de euro

Un poliţist a fost lovit cu maşina la Timişoara de niște traficanţi de droguri care încercau să fugă. Trei tineri au fost săltați de oamenii legii, care au găsit în locuințele lor o adevărată „comoară”. Marfa venea din Spania și era vândută în tot vestul țării.

Derby-ul Georgia – Romania la rugby, preluat la echipele de club de Batumi si Timisoara

Este mai mult decât un meci, jucându-se o dublă manşă importantă pentru două ţări, dar şi pentru două echipe care doresc să intre în lumea bună a rugby-ului european. Sâmbătă, 13 ianuarie, la Batumi, pe Rugby Arena, campioana en-titre a României, Timişoara Saracens, va disputa prima manșă a „dublei” din European Rugby Continental Shield.

Cod galben de vânt

Vine iarna! Cel putin in weekend, spun meteorologii

Temperaturile de primăvară vor deveni amintire în următoarele două zile. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea care acoperă întreaga țară, până duminică după-amiază. Aceasta vizează intensificări ale vântului, precipitații predominant sub formă de ninsoare și o scădere însemnată a temperaturilor.

Echipa Colegiului National Banatean, pe locul II la Zero Robotics, competitia de pe Statia Spatiala

Succes al copiilor de la Colegiul Național Bănățean din Timișoara! După ce au strâns cu greu banii pentru a putea participa la finala din America a concursului Zero Robotics, ei au reușit să termine competiția de pe stația spațială pe locul al doilea! La finala din Boston a luat parte și echipa Cassiopeia, a Liceului „Grigore Moisil”.

Editorial de Ino Ardelean

Scrisoare deschisa catre politistul care cerceteaza protestele #rezist din Timisoara

Plecând de la mult invocata prezumție de nevinovăție vreau să cred că te numeri printre acei mulți polițiști onești, muncitori și destupați la minte, nu printre cei care stau de șase pentru spărgătorii de case, se bat cu interlopii pe burtă în cluburi de manele ori au creierul milițienilor din bancuri.

REUNIUNE A CLUBULUI HELION, VINERI, 12 IANUARIE 2018

Reuniune a Clubului Helion, vineri, 12 ianuarie 2018

Vineri, 12 ianuarie, începând cu ora 17:00 va avea loc o nouă reuniune a clubului de literatură science-fiction și fantasy HELION. Program: Prezentarea calendarului de activități pentru anul 2018; Citește proză Cristian Vicol. Reuniunea Helion începe la ora 17:00 în sala Orizont a Uniunii Scriitorilor, filiala Timișoara (Piața Sf. Gheorghe nr. 3, et. I).

Unde sunt capsunele de altadata? Robu: O sa ajungem sa ne hranim cu pastile

Are nostalgia căpșunelor care îi parfumau camera de cămin și e nemulțumit că nu prea mai găsește legume și fructe ca-n tinerețe. Primarul Nicolae Robu susține că, dacă o ținem tot așa, cu roșii și ardei fără gust, în curând am putea ajunge să ne hrănim cu… pastile.

Victor Ponta a devenit cetatean al Republicii Serbia

Fostul premier Victor Ponta este, de joi, 11 ianuarie, și cetățean al Republicii Serbia, anunță presa de la Belgrad. Absolut întâmplător, în Serbia se află, de aproape un an, și bunul său prieten Sebastian Ghiță, acuzat de mai multe fapte de corupție în România, țară care încă nu a reușit să obțină extrădarea acestuia.

Top