Stirile din ziua: 8 ianuarie 2018

Putine noutati in lotul de cantonament la Poli Timisoara

Putine noutati in lotul de cantonament la Poli Timisoara

Noul an nu a adus multe nume noi la Poli, dar clubul violet este foarte aproape de o nouă despărţire. Dacă titularul Vali Creţu s-a despărţit pe cale amiabilă de club, un alt jucător de primul 11 este ca şi „out” de la club.

Ioan Denes, la Ministerul Apelor si Padurilor, CEx PSD la Iasi, la finele lunii

Comitetul Executiv al PSD a votat ca senatorul de Bistrița, Ioan Deneș, să fie succesorul Doinei Pană în fruntea Ministerului Apelor și Pădurilor. Premierul Mihai Tudose a anunțat că nu renunță la restructurarea guvernului, dar decizia ar putea fi luată pe 29 ianuarie, la o nouă ședință a CEx, care va avea loc la Iași.

Semifinala Eurovision la Timisoara, cu 200.000 de lei de la primarie

Primăria Timișoara scoate de la bugetul local 200.000 de lei, pentru organizarea, în premieră în orașul de pe Bega, a semifinalei naționale Eurovision. Asta au votat, în primul plen din 2018, consilierii locali, într-o ședință, iar evenimentul va avea loc peste mai puțin de 2 săptămâni.

autobuze STPT

Reguli noi pentru vechea RATT. Pentru ce ar putea primi STPT 500.000 euro de la bugetul local

Curse ocazionale, inclusiv internaționale, care ar urma să fie plătite de la bugetul local, de până la 2,2 milioane de lei / an. Asta, pe lângă alte servicii prestate de fosta RATT, actuala STPT, urmează să fie votat de consilierii locali în primul plen din 2018. Aceste servicii vor putea fi solicitate de așa-numite entități, unele chiar și fără personalitate juridică. UPDATE: Proiectul a trecut cu un amendament important.

Institutul Oncologic de la Timisoara, gata la Sfantul Asteapta. De un an si jumatate nu se anunta proiectantul!

Ministerul Sănătății se ascunde în spatele procedurilor și tratează cu sictir maxim Timișoara în problema Institutul Regional Oncologic. Cât credeți că poate dura o licitație pentru găsirea unui proiectant? Oricât de neverosimil ar părea, undeva… spre doi ani! Sunt șanse minime ca șantierul să înceapă în 2018.

Romania s-a calificat la turneul final cu gemenele Murariu de la Agroland in prim-plan

Performanță notabilă pentru voleiul juvenil din țara noastră. România s-a calificat la turneul final al Campionatului European U17, după ce a obținut doar victorii în grupa de calificare. Din lotul selecționat de Marius Macarie au făcut parte și surorile gemene Florina și Karina Murariu, legitimate la UVT Agroland Timișoara.

întreruperi

Firma din Timisoara, amendata cu peste 11 milioane de lei. Alta a scapat fiindca a colaborat cu anchetatorii

Consiliul Concurenţei a amendat cu 73 de milioane de lei şase firme producătoare de contoare de energie electrică. Una dintre ele are sediul de doi pași de Timișoara. Interesant că mult mai cunoscuta AEM SA a scăpat de amendă pentru că le-a oferit anchetatorilor informații.

O sa avem monumentul Marii Uniri la Timisoara. Dar numai daca o sa fie bani

Niciuna dintre multele statui de mari dimensiuni promise, de la începutul primului său mandat, de primarul Nicolae Robu nu a devenit realitate. Edilul vorbește acum despre un nou monument: unul dedicat centenarului Marii Uniri. Totuși, nu e sigur când și dacă acesta va fi făcut, fiindcă depinde de bani.

Pro Musica se intoarce de unde a plecat, intr-un concert extraordinar la Pedagogic

Una dintre trupele de legendă ale Timișoarei sărbătorește la școală 45 de ani de la primul concert. Ilie Stepan & co, adică Pro Musica, le oferă un concert special elevilor de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”. Restul timișorenilor care iubesc rock „promusic” sunt așteptați la un mare concert în luna mai.

Fa-ti timp pentru o excursie pe care trebuie s-o faci o data in viata: vacanta in Tara Sfanta / FOTO

O destinație culturală și spirituală, mângâiată de un soare blând de primăvară, deși în alte părți de lume gerul este încă stăpân, este Țara Sfântă. Agenția de turism Ultramarin vă invită în Israel, într-o călătorie care trebuie făcută o dată în viață.

Top