Stirile din ziua: 26 ianuarie 2018

Ovidiu-Gant

Timiseanul Ovidiu Gant nu voteaza Guvernul Dancila

Timiseanul Ovidiu Gant nu voteaza Guvernul Dancila

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) nu susține Guvernul Dăncilă. Anunțul a fost făcut de președintele acestei organizații, dr. Paul Jürgen Porr. FDGR este reprezentat în parlamentul de timișeanul Ovidiu Ganț, ales însă în județul Sibiu.

Vreti sa angajati forta de munca din Serbia? Puteti obtine informatii direct de la un punct de informare de la CCIAT

Câteva mii de locuitori ai localităţii sârbe Kikinda sunt în acest moment în căutarea unei slujbe. Iar România, Banatul românesc, ar putea fi o destinaţie excelentă, a declarat, vineri, Tibor Horvat, directorul general al Camerei de Comerţ din Kikinda.

Un meci (Halep – Kerber) cat o programa scolara

Joi, 25 ianuarie. O dimineață obișnuită de iarnă. Românii cu slujbe, la stat sau privat, merg spre locurile de muncă sau au ajuns. Asistații sociali, veșnicii votanți ai PSD, se îndreaptă agale spre birturi. În schimb, baronii și baronașii PSD continuă lupta pentru ministere, secretariate de stat, agenții ale statului.

Transfer de marca pentru Politehnica: Cristi Scutaru va intari defensiva

Din multitudinea de jucători care se pregăteşte în aceste zile cu divizionara secundă Politehnica Timişoara, Cristian Scutaru este primul care a semnat o înţelegere cu „echipa suporterilor”. Un transfer de marcă, fotbalistul născut în 1987 la Reşiţa, devenind astfel unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai formaţiei pregătite de Bogdan Andone.

Guvernul Dragnea 3 a fost incropit. Ca sa ajunga la toata lumea, vor fi patru vicepremieri

Comitetul Executiv al PSD a votat vineri lista miniștrilor care vor face parte din Guvernul condus de jure de Vasilica-Viorica Dăncilă și de facto de Liviu Dragnea. După negocieri complicate, PSD-iștii au ajuns la un acord, iar pentru a fi cât mai multă lume mulțumită, în noul Executiv vor fi patru vicepremieri.

Robu, martor in dosarul portii de pe Calea Lugojului: Am constiinta curata, nu am facut ilegalitati

Doar ancheta polițiștilor poate stabili ce s-a întâmplat în cazul morții tânărului de 24 de ani peste care s-a prăbușit, toamna trecută, poarta de intrare în Timișoara, de pe Calea Lugojului. Primarul Nicolae Robu a declarat, vineri, că nu a avut nicio implicare în proiectul de „cosmetizare” a respectivei structuri și că, deși îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, nu are de ce să fie considerat responsabil.

calea lugojului

Robu, audiat la Politie, in cazul portii de pe Calea Lugojului

La patru luni de la furtuna devastatoare care, pe 17 septembrie 2017, a făcut ravagii în Timișoara, primarul Nicolae Robu și viceprimarul Dan Diaconu sunt audiați la poliție. Este vorba de dosarul penal deschis în cazul prăbușirii porții de pe Calea Lugojului, care a ucis un om. UPDATE: Diaconu a spus ca a fost audiat ca martor.

Directia Agricola pleaca din Primaria Veche. Robu: Nu e normal sa tinem cladirea ocupata cu astfel de servicii

Direcția Agricolă a Județului Timiș nu va prinde vârful sezonului agricol în centrul Timișoarei. Instituția trebuie să plece din sediul în care funcționează de zeci de ani, pentru că primăria nu-i mai prelungește contractul. Primarul Nicolae Robu spune că nu e „normal” ca DAJ să ocupe acele spații.

mihai ionac

Ionac ii raspunde lui Craina: Nu inteleg de ce, alaturi de 3 angajate, ati declansat o isterie absurda

Medicul Mihai Ionac a decis să-i răspundă directorului SCJUT, Marius Craina, tot pe Facebook. Răspunsul este scurt și concis, fără ironii. Chirurgul susține că nici vorbă să fi jignit vreun coleg sau subordonat, deși admite că uneori s-a exprimat „nepotrivit”, și crede că totul s-ar putea rezolva prin comunicare.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 26 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timisoara – Calea Buziașului nr. 32, 34, orele 9 – 17; Recaș nr. 655, Sânmihaiu Român – zona ieșire spre Diniaș și Peco, Murani (p), Lugoj – str.Bocșei (p), Oituz (p), Rozelor, Deta – str. Unirii, Sf. Ion, 23 August, Zorilor, Libertății, orele 9

Top