Stirile din ziua: 23 ianuarie 2018

Semifinala Eurovision la Timisoara. 12 concurenti, printre invitati Neda Ukraden si Cargo / FOTO

Semifinala Eurovision la Timisoara. 12 concurenti, printre invitati Neda Ukraden si Cargo / FOTO

Timișoara se pregătește de a doua semifinală a concursului național Eurovision. Evenimentul are loc la finele săptămânii, la Sala 2 a Teatrului Național, care va deveni, în premieră, platou de televiziune. Vor fi 12 artiști, iar concertele speciale vor fi susținute de Cargo și… Neda Ukraden, dar nu numai.

Si Politia Locala are bizonii ei. Pe ei cine-i amendeaza? / FOTO

La Timișoara au început să se ridice mașinile parcate cu nesimțire pe trotuare sau pe căile de acces. Poliția Locală nu mai prididește cu număratul, iar primarul Nicolae Robu spune că s-a terminat cu „duhul blândeții” și s-arecurs la această măsură extremă din cauza nesimțirii unor șoferi. Unitatea de măsură pare însă diferită în funcție de cine și unde parchează.

Un vechi liberal a parasit PNL Timis, pentru ca nu se mai regaseste in partid

PNL Timiș a rămas fără unul dintre membrii vechi. Lugojeanul Ioan Ambruș a decis să spună adio „bărcii” conduse de Nicolae Robu, la aproape un an și jumătate de când a renunțat la toate funcțiile în partid. El nu se mai regăsește în activitatea filialei cu al cărei președinte a avut mai multe clinciuri de la fuziunea cu PDL.

Se stie primul candidat oficial la functia de presedinte al AJF Timis

Cu trei săptămâni înainte de alegerile care vor stabili viitorul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, un singur pretendent şi-a depus dosarul. Dănuţ Laţa, cel care conduce destinele fotbalului timişean de mai bine de 25 de ani, nu va mai candida.

laborator

Mesajul PSD-ALDE pentru Timisoara: Descurcati-va singuri, adica prin voi insiva

Perspectiva anului 2021, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, îi lasă indiferenți pe guvernanți, consideră deputatul PNL Marilen Pirtea. În același timp, Liviu Dragnea a anunțat noi și masive investiții în obiective culturale din București, Iași, Cluj și „centrul istoric” Craiova.

Sunteti agresati in scoli, reclamati! Interzicerea telefoanelor la cursuri, aspru condamnata

Elevii şcolilor şi liceelor din Timiş sunt sfătuiţi să reclame ori de câte ori li se încalcă drepturile, sunt loviţi sau abuzaţi. Ei se pot adresa atât autorităţilor şi instituţiilor competente, consiliilor şcolare, celor ale elevilor, dar şi unei instituţii înfiinţate de curând, Avocatul Copilului.

255.000 de euro da Primaria Timisoara pentru podurile Eroilor si Stefan cel Mare. 2,5 milioane de euro da guvernul

Primăria Timișoara se pregătește să înceapă lucrările de reabilitare la două poduri: Eroilor și Ștefan cel Mare. Banii pentru aceste șantiere vin, în cea mai mare parte, de la București, pentru că proiectele au fost aprobate la finanțare prin PNDL II. Consilierii locali trebuie să voteze actualizarea devizelor pentru ambele poduri.

O sa fii mireasa? Hai sa vezi cum sa faci sa ai cele mai frumoase poze

Vreți să aveți cele mai frumoase poze de la cel mai important moment din viața voastră? Nu depinde numai de fotograf, ci și de cum reușiți voi, ca mire și mireasă, să treceți peste emoții și să vă spuneți povestea în fața camerei. Un fotograf timișorean e dispus să vă învețe câteva mici secrete foarte… mari.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 23 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. General Ion Dragalina nr. 37, Victor Gaga (p), Mureș (p), orele 9 – 17; Alioș nr. 285, Sânmihaiu Român – zona ieșire spre Diniaș și Peco, Utvin – zona în spate la Profi spre Bega, Giera (p), Dejan, Gaiu Mic, Stamora

Top