Stirile din ziua: 18 ianuarie 2018

Prin Piata Libertatii, ca pe bulevard

Prin Piata Libertatii, ca pe bulevard

Centrul Timișoarei este, teoretic, pietonal, dar asta nu-i împiedică pe unii șoferi să ignore restricțiile. Câteva zeci au fost amendați în ultima lună, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere

Fantana cantatoare se face si va avea si scena. Dar poate nu in Parcul Botanic

Timișoara va avea sigur o fântână cu jocuri de lumini și apă, pe modelul Dubai, chiar dacă nu așa de mare. Va avea și gradene și va face vâlvă printre turiști. E promisiunea făcută din nou de primarul Nicolae Robu, care admite totuși că nu e foarte mulțumit de amplasamentul din Parcul Rozelor.

Editorial de Eugen Sasu

Si-a tradat alegatorii. Ce naste din USL pe-ai lui Dragnea-i desemneaza

Lui Klaus Iohannis nu i se reproșează că n-a adus opoziția la putere într-un mod absolut contra naturii. Nici nu putea s-o facă, la cum arată aritmetica politică. Opoziția nu a avut candidat pentru postul de premier și nu ar fi avut puterea să adune o majoritate.

Tinerii din Timisoara i-au cerut lui Robu sa faca ordine la taxiuri, piste de biciclete cu doua sensuri si parcari / FOTO

Sală mai plină ca la orice dezbatere publică a PMT, la întâlnirea primarului Nicolae Robu cu tinerii din Timișoara. În asistență, tineri din PNL, șeful Poliției Locale, consilierii edilului, city managerul, fiica primarului și un magician. După aproape trei ore, Robu a plecat în grabă, la altă întâlnire, promițând că se vede cu tinerii și altă dată.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 18 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Marius Ciopec (p), Versului (p), Poeziei (p), Naturii (p), Ștefan Stâncă (p), orele 9 – 17; Diniaș, Pișchia, Giulvăz, orele 9 – 17; Urseni – str. Cneaz Pepelecea nr. 26 (nr. vechi 261), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str.

Top