Stirile din ziua: 29 ianuarie 2018

Editorial de Ino Ardelean

„Pamblicarii”. „Decat” PSD putea sa formeze un asemenea specimen de guvern in anul Centenarului

„Pamblicarii”. „Decat” PSD putea sa formeze un asemenea specimen de guvern in anul Centenarului

Când scriu aceste rânduri, Guvernul Vasilica-Viorica Dăncilă n-a fost investit încă în parlameant. Dar urmează să fie votat cu sprijinul UDMR, partid care ne amintește tot timpul despre legătura dintre politică și cea mai veche meserie din lume.

Scandalul de la Judetean intra intr-o noua faza. Dobra i-a urecheat pe Craina si Ionac

Cearta de la Spitalul Județean a depășit pragul unității sanitare și a ajuns în curtea CJ Timiș, instituție care are în subordine cel mai mare spital din vestul României. Marius Craina și Mihai Ionac au fost sfătuiți de șeful CJ, Călin Dobra, să nu se mai certe public.

De ce nu poate organiza USL-istul Robu un miting anti-PSD

În urmă cu o săptămână, primarul Nicolae Robu a lansat pe Facebook (unde altundeva?) ideea organizării unui mare miting de protest în Timișoara. „Noi, timișorenii, va trebui să facem un mare miting, cel mai mare, consider eu, pe care l-am făcut vreodată!”, a anunțat Robu.

Priviti cum se exprima un analfabet, membru al Guvernului Dragnea 3 / VIDEO

Rând pe rând, membrii propuși ai guvernului condus de facto de Liviu Dragnea și doar formal de Vasilica-Viorica Dăncilă au trecut prin comisiile de specialitate. Cu ajutorul parlamentarilor UDMR, toți miniștrii propuși au primit note de trecere, cu toate că audierile s-au transformat într-o mare mascaradă.

Calatorie in timp. Descoperiti castelele si conacele din Timis / FOTO

Știați că avem 31 de conace și castele în Timiș? Foarte probabil că nu. Unele dintre ele sunt în totală ruină, altele ar mai putea fi salvare, dar, înainte ca poveștile lor să se piardă pentru totdeauna, cineva s-a gândit să facă o hartă a lor, pentru curioșii care iubesc istoria acestor locuri.

Inca un chirias de marca pentru Openville Timisoara

Din această primăvară, compania Flex România va avea birourile în United Business Center 1 din ansamblul mixt Openville Timişoara, o investiție de peste 220 de milioane de euro. UBC1 este a doua clădire deschisă de grupul Iulius în decursul unui singur an. În 2018, aici va fi inaugurat și cel mai mare parc suspendat din România.

Directorul demisionar de la liceul din Jimbolia primeste sustinere tot pe Facebook

Directorul demisionar al Liceului „Mihai Eminescu” din Jimbolia, Adrian Petruț, primește susținere din partea unei asociații caritabile din Banat, pentru care lucrează de mai multe vreme. Directorul acesteia îi scrie inspectorului școlar general Aura Danielescu, cerându-i să nu judece lucrurile la cald.

Cand o filipineza canta in romaneste, merge in finala Eurovision! Jukebox a castigat semifinala de la Timisoara

A fost și sclipici, au fost și paiete, mult negru, mult alb. Muzică decentă și piese despre care n-aveai cum să nu te întrebi ce caută acolo. A fost a doua semifinală națională a Eurovision România, câștigată de una din cele trei piese cântate în română. Și-a fost dovada că Timișoara are nevoie de o sală polivalentă de-adevăratelea.

japonia

Japonia in parfum de cires, o poveste pe care trebuie s-o traiti macar o data in viata / FOTO

Japonia este una dintre cele mai populare și mai frumoase destinații turistice ale lumii. E un amestec unic de tradiții și modernitate, o țară cu temple pline de istorie, dar și cu structuri arhitecturale desprinse parcă din filmele SF. Toate spun o poveste aproape ireală, pe care trebuie s-o descoperiți măcar o dată în viață.

aquatim

Apa oprita in Deta

Aquatim anunță că luni, 29 ianuarie, între orele 10 și 16, va întrerupe furnizarea apei în Deta, pentru conectarea conductelor noi de pe străzile Calea Banlocului și Mihai Viteazu, la rețeaua existentă de alimentare cu apă. „La reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 29 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Aurel Podeanu nr. 121, orele 9 – 17; Pișchia nr. 46, Conac Iosif, orele 9 – 17.

Top