Stirile din ziua: 20 ianuarie 2018

mihai ionac

Chirurgul Mihai Ionac, acuzat de limbaj suburban de medici si asistente de la Judetean

Vaci sau ciori. Așa le-ar „gratula” medicul Mihai Ionac, șeful Secției de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Județean din Timișoara, pe asistentele și infirmierele cu care lucrează. Scandalul este în toi, după ce la adresa lui Ionac s-au adunat mai multe plângeri. Chirurgul spune însă că totul este o înscenare și dă vina pe conducerea SCJUT.

c

Angajatii STPT, cu petitia la primarie. Lider de sindicat: Nu vrem greva, dar acum lucram pe datorie

Angajații de la STPT depun, luni, la Primăria Timișoara, o petiție prin care își cer salariile restante. Oamenii nu vor să intre în grevă, pentru că nu vor să le facă viața amară călătorilor, dar spun că este un ultimatum adresat primăriei. Directorul adjunct al STPT, Nicu Bitea, afirmă că se vor face plăți săptămâna viitoare.

parcul botanic

USR propune sera-laborator cu plante exotice, in loc de fantana muzicala, in Parcul Botanic

Treceri de pietoni luminate, toalete publice demne de un oraș din UE, o seră educațională în loc de fântână muzicală sau o cale ferată directă de la aeroport. Sunt propunerile pe care USR Timiș vrea să le facă pentru bugetul pe 2018 al Primăriei Timișoara și pentru care a făcut fișe detaliate, cu costuri și ce ar presupune astfel de investiții.

rata bancara

Se dau banii pe criteriul 4. Cat primeste fiecare primarie PNL in Timis

Liberalii au împărțit frățește banii din impozitul pe venit și TVA. E o medie de ceva mai mult de 100.000 de euro pe localitate. Cei mai mulți bani ajung la Pișchia, care primește cea mai mare sumă și din banii destinați drumurilor comunale. Se anunță astfel un plen de CJ fără contre, așa cum s-a întâmplat în alți ani.

Top