Stirile din ziua: 7 ianuarie 2018

Retrospectiva anului 2017 (6) Dupa cine trag apa timisorenii? Dupa Matei Suciu

Retrospectiva anului 2017 (6) Dupa cine trag apa timisorenii? Dupa Matei Suciu

14 octombrie. De data asta n-a mai fost cum a vrut Nicolae Robu. Candidatul susținut de președintele PNL Timiș la șefia TNL Timiș, Ionuț Stănușoiu, a pierdut alegerile în fața lui Cosmin Șandru. 17 octombrie. Concurs eșuat pentru ocuparea funcției de secretar al Primăriei Timișoara. Post rămas vacant după pensionarea lui Ioan Cojocari, cel care

„Lei” suferinzi. BC Timisoara a pierdut partida cu Pitestiul

Cu o „bancă” destul de scurtă şi cu un căpitan nerefăcut, BC SCM Timişoara a produs surpriza neplăcută a etapei a 13-a. BCMU FC Argeş Piteşti s-a impus în Sala „Constantin Jude” cu 81-74, după un meci în care violeţii de Banat nu meritau prea multe, fiind inferiori la recuperări, pase decisive şi procentajele de la aruncările de două şi trei puncte.

suciu

Tu stii ce face parlamentarul tau? (XIV) Matei Suciu (PSD), un incompatibil cu tupeu

Timișul are exact 14 reprezentanți în Parlamentul României, fără cei de la minorități. Tu știi exact ce au făcut, într-un an de când și-au preluat mandatele, cei pe care i-ai trimis să-ți facă viața mai bună? deBanat.ro îți prezintă, pe rând, activitatea aleșilor tăi. Matei Suciu (PSD) este cel mai norocos, dar și cel mai tupeist parlamentar de Timiș.

Editorial de Eugen Sasu

„Sponsorul” Ostaficiuc. Pus sa plateasca cea mai buna imagine făcută prin sport Timisoarei

Oameni buni de la orașe și sate, stimabili microbiști, finanțarea fotbalului timișorean din bani de la bugetul local a murit odată cu condamnarea lui Constantin Ostaficiuc, fostul președinte al CJ Timiș, la trei anișori de închisoare cu suspendare în dosarul Poli a lui Marian Iancu.

Au pierdut si primul duel al anului

Fetele de la CS SCM Timişoara au încheiat 2017 cu o înfrângere dramatică, în prelungiri la Satu Mare şi au început 2018 tot cu un eşec. De această dată, unul clar, tot în deplasare, dar mult mai aproape de casă. A fost ICIM Arad – SCM 93-80 (22-20, 22-13, 29-24, 20-23), după un joc dominat de echipa de pe Mureş.

Top