Stirile din ziua: 17 ianuarie 2018

Moara cu… ghinion la Balint. Inundatii din cauza unui dig ilegal / FOTO

Moara cu… ghinion la Balint. Inundatii din cauza unui dig ilegal / FOTO

Ploile torențiale care au căzut miercuri în Timiș au produs pagube destul de însemnate în mai multe localități din județ. Un caz special s-a înregistrat în comuna Balinț, unde au fost inundate trei hectare de teren. Totul, se pare, din cauza unui dig construit ilegal.

Inspectoratul Scolar Timis se muta la fostul liceu agricol. Adio, statie de ambulanta in nordul Timisoarei

Guvernul a decis, miercuri, să dea Ministerului Educației Naționale sediul fostului liceu agricol de pe Calea Aradului. Aici se va muta Inspectoratul Județean Timiș, care funcționează acum într-o clădire închiriată. Primarul Nicolae Robu era supărat, toamna trecută, că nu poate da spațiu acolo pentru Ambulanță.

Propunere de la Robu: Decat sa se enerveze calatorii, mai bine nu anuntam in cat timp vine tramvaiul!

Dacă ați constatat că unele panouri din stațiile de transport în comun nu mai afișează timpii de sosire, nu vă îngrijorați! Nu e o eroare de sistem, ci o cerință a primarului Nicolae Robu, care are grijă de… nervii călătorului.

Atac al unui lider TSD Timis la adresa colegilor „obedienti” in fata lui Dragnea

Dacă aproape întreg PSD s-a reunit din nou în spatele lui Liviu Dragnea, vicepreședintele TSD Timiș, Alexandru Bociu, a avut un mesaj pe cât de curajos, pe atât de critic la adresa colegilor de partid. El spune că nu Dragnea e vinovat de situația anormală din partid, ci lipsa de onoare și demnitate a colegilor de partid, inclusiv din Timiș.

drumul boilor

Inca o promisiune pentru Drumul Boilor. Acum depinde de 4 oameni

Șoseaua către Drumul Boilor e încă blocată, deși e vorba de un drum de numai 1,5 kilometri. El trece însă peste mai multe terenuri private, ai căror proprietari încă n-au putut fi convinși să le doneze spre binele public. Primarul Nicolae Robu anunță din nou că negocierile sunt pe ultima sută de metri.

Circumvalatiunii, zona din Timisoara in care apartamentele s-au scumpit cel mai mult

Preţul apartamentelor din Timişoara a avut cea mai mică creştere în ultimele trei luni ale anului 2017, în comparaţie cu restul marilor oraşe din România. La finele lui 2017, preţul mediu pe metru pătrat a ajuns la 1.120 de euro, mai mare cu 0,9% faţă de cel de la finalul trimestrului 3, arată datele Imobiliare.ro.

Adam Craciunescu a fost validat in CA de la SDM. A adus dovada ca n-a fost incompetent la Romsilva

Problema incompatibilității lui Adam Crăciunescu pentru consiliul de administrație de la SDM s-a rezolvat. Social-democratul a depus o declarație pe proprie răspundere că nu încalcă legea și este oficial membru în CA al societății de drumuri.

Un biciclist bun este un biciclist informat. Te poti inscrie pana duminica la viitoarea intalnire marca VpB

Bicicliștii din Timișoara sunt așteptați la o nouă întâlnire din seria VpB Community Meetups. Aceasta are loc luni, 22 ianuarie, când cei care susțin pedalatul vor putea afla care sunt modificările care îi privesc în ceea ce privește legislația traficului.

Top