Stirile din ziua: 2 ianuarie 2018

Nicolae Robu telefon

Retrospectiva anului 2017 (2). Cu Robu la… Nu la psihiatru, doar la DNA

Retrospectiva anului 2017 (2). Cu Robu la… Nu la psihiatru, doar la DNA

17 februarie. Primarul Nicolae Robu ajunge la sediul DNA București, unde, după audieri, i se pune calitatea de suspect într-un dosar privind vânzarea frauduloasă de imobile. Au mai fost chemați, printre alții, fostul primar Gheorghe Ciuhandu, viceprimarul Dan Diaconu și fostul viceprimar Traian Stoia. Ulterior, DNA anunță că toți patru sunt urmăriți penal pentru abuz

Aquatim anunta investitii de 40 de milioane de euro pentru apa-canal in Timisoara

Facturile pe care le plătesc timișorenii pentru serviciile de apă și canalizare s-ar putea modifica în 2018, după ce au rămas la același nivel din 2014. Eventuala majorare nu va fi însă una substanțială, și asta în condițiile în care Aquatim are un program de investiții foarte cuprinzător.

Tu stii ce face parlamentarul tau? (IX) Adrian Pau (PSD) n-a intrebat nimic, dar e interesat de pungile din plastic

Timișul are exact 14 reprezentanți în Parlamentul României, fără cei de la minorități. Tu știi exact ce au făcut, într-un an de când și-au preluat mandatele, cei pe care i-ai trimis să-ți facă viața mai bună? deBanat.ro îți prezintă, pe rând, activitatea aleșilor tăi. Adrian Pau, deputat PSD, este și el tot la primul mandat.

Primaria pregateste extinderea la patru benzi a strazilor Pictor Zaicu si Demetriade

Se mai pregătește un șantier în zona de nord a Timișoarei. Este vorba despre extinderea la patru benzi a străzilor Pictor Ion Zaicu – Aristide Demetriade, traseul care își propunea să descongestioneze traficul prin intersecțiile Mărăști și Punctele Cardinale, deschisă în 2013. Momentan se caută firmă care să facă SF și proiect.

rata bancara

Avem bani noi. BNR a lansat bancnote si monede cu acvila cu coroana

Banca Naţională a României a lansat, de la 1 ianuarie 2018, bancnote şi monede cu noua stemă a ţării. Bancnotele cu noua stemă vor avea înscrisă pe avers data de 1 ianuarie 2018. Până la finele lui 2018, autorităţile publice trebuie să înlocuiască stemele şi sigiliile existente în prezent cu noile modele ale acestora.

Top