Stirile din ziua: 28 ianuarie 2018

Protest cu taximetristi pe strazile din Timisoara. Un nou episod in razboiul contra Uber

Protest cu taximetristi pe strazile din Timisoara. Un nou episod in razboiul contra Uber

După scandalul din noaptea de sâmbătă spre duminică, în care s-au bătut cu șoferii de la Uber și câteva zeci de persoane au fost amendate, taximetriștii din Timișoara au pornit, duminică după-amiază, într-o tură prin oraș. Coloana are sute de mașini și a plecat din zona stadionului.

Inca un an de mari asfaltari din Timis. Peste 16 milioane de euro pentru drumuri, in bugetul CJ

Bugetul pe 2018 al CJ Timiș prevede 74,66 milioane de lei pentru diverse drumuri din județ. Cei mai mulți bani, peste 45 de milioane, ar trebui să vină de la guvern, prin PNDL II. Suma cea mai mare strict din bani proprii este pentru șoseaua care leagă Iohanisfeld de Ivanda.

Robu: Nu pot restrictiona activitatea Uber, taximetristii se pot adresa oricand instantelor

Nu va lua nicio măsură împotriva Uber și spune că taximetriștii au oricând dreptul de a se adresa instanțelor, în cazul în care consideră că le sunt încălcate drepturile. Primarul Nicolae Robu spune și că taximetriștii nu au fost corecți când au protestat în fața blocului său.

SCM a invins la Tg. Mures si a urcat pe locul 6

Prim-divizionara de baschet feminin SCM Timişoara a urcat două locuri în clasamentul Ligii Naționale, după succesul obținut la Tg Mureș. Alb-violetele au ajuns pe poziția a șasea, dar nu mai au șanse de a prinde grupa locurilor 1-5. SCM Timișoara va continua în grupa 6-9, de unde se aleg trei echipe ce se vor califica în playoff, alături de primele cinci clasate.

popa

30 rectori il sustin pe Valentin Popa la Ministerul Educatiei. Doar unul e din Timisoara / VIDEO

Rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, este propunerea PSD pentru Ministerul Educației din Guvernul Dăncilă. Într-o serie de înregistrări, Popa pare că, din punct vedere al limbii române, merge pe urmele predecesorului său, Liviu „Genunche” Pop. 30 de rectori din țară îl susțin printr-o scrisoare deschisă. Unul dintre ei este din Timișoara.

Razboiul taximetristi vs. Uber a dat peste cap Timisoara. Noapte cu urmariri si paza la locuinta primarului Robu

Aproape inexistent până acum la Timișoara, războiul taximetriști – Uber a izbucnit violent în noaptea de sâmbătă spre duminică. S-a lăsat cu urmăriri pe străzile orașului, răniți și mașini avariate, cu audieri la poliției și cu locuința primarului Nicolae Robu păzită de forțele de ordine.

Top