Stirile din ziua: 16 ianuarie 2018

Atentie, se filmeaza! Aproape 100 de rampe ilegale de gunoi, luate la ochi de politistii locali

Atentie, se filmeaza! Aproape 100 de rampe ilegale de gunoi, luate la ochi de politistii locali

Timișoara s-a umplut de rampe ilegale de gunoi și aproape că nu există spațiu de la colțul vreunui bloc unde nesimțiții să nu arunce tot ce nu le mai trebuie prin casă. Polițiștii locali vor monta temporar camere video pentru supravegherea zonelor în care se formează de obicei aceste depozite.

Editorial de Ino Ardelean

Liviu Dragnea si ruleta de Teleorman

Când a fost mazilit Sorin Grindeanu s-a spus sus și tare că motivul ar fi fost o evaluare a miniștrilor făcută de marele iubitor de artă Darius Vâlcov. Culmea, toți PSD-iștii susțineau că guvernul bubuie, țara se îndreaptă spre paradis, numai că premierul și miniștrii săi n-au trecut testul Vâlcov.

solventul

La Pasajul Solventul s-a rezolvat problema terenului, anunta Robu. Cand ar putea incepe santierul

Primăria ar putea primi în sfârșit donația de 2 hectare de teren în zona Solventul, pentru a putea începe construirea mult promisului pasaj. Mai trebuie făcute niște demersuri la Ministerul de Finanțe, dar primarul Nicolae Robu spune că ar fi o chestiune de zile. Lucrările însă nu vor începe probabil decât în 2019.

Tinerii liberali din Timis vor alegeri anticipate. Nu se stie ce vrea Robu

Prima reacție a liberalilor din Timiș vizavi de actuala criză politică provocată de PSD nu vine de la organizația de seniori, cum ar fi normal, ci din partea celei de tineret. Probabil și fiindcă președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, are alte preocupări: cluburi de noapte, compus de melodii sau căpșunele care nu mai au mirosul de altădată.

Stationarea interzisa pe o sosea importanta din Timisoara. Cu o singura conditie

Una dintre cele mai aglomerate șosele din Timișoara va fi circulabilă, din acest an, pe patru benzi. Este vorba despre Calea Martirilor, unde va fi interzisă staționarea și pe porțiunea de la Bd. Rebreanu la Mareșal Constantin Prezan. Mai trebuie încă ceva.

Tentativa de sinucidere la Agronomie: o femeie ameninta ca se arunca de pe o cladire

O femeie amenință că se sinucide, în campusul Universității de Științe Agricole. Un apel venit la 112 a trimis deja primul echipaj al ISU Timiș, care a ajuns la locul incidentului. Cea care a chemat pompierii era chiar mama celei care voia să sară de pe cămin, aflată în județul Gorj. Tânăra cu intenții suicidale a fost dusă la spital.

Editorial de Eugen Sasu

Moment istoric: Guvernul Dragnea 32 a finalizat programul de guvernare

Anul 2031 aduce cozi mari la lanțul de librării patronat de Codrin Ștefănescu. Se lansează cartea „Otrava cu mâner” a nonagenarului Pavel Coruț, o analiză fină despre cum ar fi arătat România dacă al 11-lea Guvern Dragnea nu ar fi interzis în țară orice activitate finanțată de George Soros, stabilit definitiv în America, la cei 101 de ani ai săi.

aquatim

Apa rece oprita in Livezile si Dolat

Aquatim anunță că miercuri, 17 ianuarie a.c., între orele 9 și 12, va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Livezile, iar între orele 12 și 15, în localitatea Dolaț, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 16 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh. Asachi (p), Nouă (p), Petru Cermena, Soarelui, orele 9 – 17, str. Vișinului (p), Ștefan Stâncă (p), orele 9 – 15; Utvin (p), Ghiroda – str. Carpați nr. 4), Pișchia (p), orele 9 – 17.

Top