Stirile din ziua: 30 ianuarie 2018

A reinceput lucrul pe lotul 4 al Autostrazii Lugoj – Deva / FOTO

A reinceput lucrul pe lotul 4 al Autostrazii Lugoj – Deva / FOTO

E sfârșit de ianuarie și pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva au reapărut muncitorii. Șoseaua este gata în proporție de aproape 72%, dar, estimează cei de la Asociația Pro Infrastructură, mașinile nu vor putea circula pe aici mai devreme de 2019.

La Punctele Cardinale trebuie sa se dea cu vopsea neagra pe asfalt. Pentru ca soferii sa nu mai vada dublu

E una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș, dar ce faci când pe aceeași bandă sunt două marcaje? Se întâmplă la Punctele Cardinale, unde o fotografie postată pe Facebook a stârnit o mulțime de reacții. Primarul Nicolae Robu are o explicație mult mai simplă.

Robu le raspunde rebelilor din PNL: Nu m-a calomniat nimeni din PSD cum m-au calomniat acesti colegi

Rebelii din PNL sunt, de fapt, vreo doi. Asta susține președintele filialei, Nicolae Robu, care spune că nu se poate să existe structuri paralele cu partidul. Acesta afirmă că momentan nu se pune problema unor excluderi și că totul este cauzat de anumite „frustrări personale”.

Primarii PNL,de la dreapta: Nica, Goza, Roman

Primarii rebeli din PNL Timis renunta oficial la BPJ. Ruptura dintre ei si Robu se adanceste

Războiul intern din PNL Timiș se ascute. Primarii rebeli au anunțat că nu vor mai merge la ședințele BPJ, până când conducerea filialei nu renunță la „acțiunile sinucigașe din punct de vedere politic”. Totul a plecat de la situația de la Sânnicolau Mare, unde consilierii liberali care au rămas alături de primarul Dănuț Groza sunt amenințați cu excluderea.

Parcelele pentru tineri, votate in CL Timisoara. Procedura de atribuire ar putea fi insa anulata

Lista parcelelor pe care ar trebui să le primească 128 de tineri, pe baza Legii 15/2003, au fost validată de CL Timișoara la aproape un an de când au fost făcute publice numele celor care au îndeplinit condițiile de atribuire. Parcelele nu sunt însă egale și, mai mult decât atât, întreaga procedură ar putea fi anulată.

Paza anti-tiruri: Politia Locala sta de sase non-stop la Pasajul Jiul

Există un nou post fix de Poliție Locală. Sigur ați „dat” peste el, dacă aveți drum în zona Pasajului Jiul. Agenții păzesc zona de tiriștii care încearcă să forțeze restricția de mare tonaj. E doar o soluție temporară, însă, spune primarul Nicolae Robu, absolut necesară în acest an.

Prima decizie luata de Liviu Dragnea pentru Cabinetul Dancila: toti ministrii renunta la SPP

Liviu Dragnea a poruncit. și miniștrii Guvernului Vasilica-Viorica Dăncilă au percutat imediat, renunțând la serviciile Serviciului de Protecție și Pază (SPP). Este pentru prima dată când membrii unui guvern renunță la serviciile unei structuri special create pentru paza și protecția demnitarilor.

aquatim

Apa rece oprita in Bazosu Nou

Aquatim anunță că marți, 30 ianuarie, între orele 9 și 12, va întrerupe furnizarea apei în Bazoșu Vechi, pentru lucrări de întreținere pe rețeaua de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 30 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Musicescu (p), Gospodarilor (p), Anișoara Odeanu (p), Lt. Ovidiu Balea (p), orele 9 – 17; Giroc – Narciselor (p), Iris (p), Daliei (p), Garofiței (p), Florilor (p), Rozelor (p), Crinului (p), Macilor (p), Magnoliei (p), Lalelelor (p), Brândușei (p), Begoniei (p),

Top