Arhiva pentru luna: august 2018

S-a stins din viață Marius Martinescu, fost primar al Lugojului

S-a stins din viață Marius Martinescu, fost primar al Lugojului

Marius Martinescu, fost primar al municipiului Lugoj, a decedat vineri după-amiază într-o clinică din Cluj unde era internat de mai mult timp. Fost membru PDL, Martinescu a mai deținut în cariera sa politică funcțiile de consilier județean și subsecretar de stat.

Doar un pas până în grupele Champions League pentru Informatica

Campioana României la futsal, Informatica Timisoara, mai un singur hop de trecut pentru a ajunge în grupele principale din Futsal UEFA Champions League. După o victorie clară cu scorul de 9-2 in primul meci al grupei preliminare H in fața campioanei Turciei, Osmanlispor, Informatica Timișoara va juca pentru calificarea în faza următoare cu FC Lynx, campioana Gibraltarului.

Cea mai frumoasă zi pentru ACS Poli! Clubul a intrat în insolvență

La un pas de prăpastie, Poli Timișoara s-a salvat în ultima secundă de la o eventuală desființare. Ultima soluție, intrarea în insolvență la cerere, a fost acceptată astăzi de către Tribunalul Timiș. Asta înseamnă o perioadă de trei ani în care clubul se reorganizează și are timp să își plătească toate datoriile. La nevoie, Poli are voie și să promoveze, lucru însă puțin probabil la cum se exprimă echipa.

Alina Gorghiu

Senator de Timiș, dezlănțuit împotriva lui Liviu Dragnea și Carmen Dan: locul lor e în pușcărie

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu afirmă că demisiile lui Liviu Drgnea și Carmen Dan nu mai sunt suficiente, aceștia trebuind să înfunde pușcăria. Reacția vine după ce prefectul Capitalei a declarat că cei doi au mințit în legătură cu reacția Jandarmeriei din 10 august.

Top