Camerele video, martori cruciali in „cazul Boncea”

Agresorii lui Flavius Boncea ar putea ajunge foarte repede în mâinile poliţiştilor. Figurile lor s-ar putea afla pe imaginile surprinse de camerele video aflate în zona în care au acţionat. Purtătorul de cuvânt al primăriei este sub supravegherea medicilor, deoarece are mandibula fracturată.

Flavius Boncea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, este internat, în continuare, la Clinica de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială. El a fost atacat în plină stradă de doi indivizi, chiar în apropierea blocului în care locuieşte, situat în zona centrală a oraşului. Boncea se întorcea acasă, după ce fusese să mănânce, împreună cu un prieten, în Complexul Studenţesc. Cei doi agresori s-au apropiat de el şi i-au cerut ţigări. Înainte ca acesta să apuce să scoată pachetul, s-a trezit atacat cu pumnii şi cu picioarele. Nu sunt cunoscute motivele pentru care purtătorul de cuvânt al municipalităţii a fost bătut cu atâta violenţă, dar este sigur că nu e vorba de jaf. Boncea avea asupra lui bani şi două telefoane mobile, dar bătăuşii nu s-au atins de nimic. Prietenii lui au depus, miercuri seară, o plângere la Secţia 2 Poliţie. „Poliţiştii efectuează verificări pentru a afla cu exactitate condiţiile în care a avut loc incidentul din faţa imobilului de pe bd. Vasile Pârvan”, a precizat Emil Andrei, de la Poliţia Timiş. În zona în care s-a produs incidentul există mai multe camere de luat vederi, atât la blocuri, cât şi la magazine. Poliţiştii studiază imaginile din noaptea agresiunii, astfel că ar putea avea foarte curând un cerc de suspecţi.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

vodka a spus: (iulie 21st, 2011 at 22:45 )

era treaz?

bere a spus: (iulie 21st, 2011 at 23:58 )

pupa l ai in dos, idiotule!

papushica a spus: (iulie 22nd, 2011 at 09:07 )

pai cum sa fie treaz ca asta-i treaz doar cand se scoala si atunci pe jumate ca are capu cat banita si boraste. vai de mama lui. nu vedeti ce mufa are ?

croco a spus: (iulie 22nd, 2011 at 09:18 )

mama da ce bazati suntem noi si cat de multe stim noi. sunteti niste besinosi ordinari care nu stiti decat sa improscati oamenii aflati la necaz. ce conteaza daca a fost baut sau nu? nu va pot dori sa patiti ce a patit boncea, pentru ca asta ar insemna sa fiu aidoma voua… adica marunt. sunteti niste jeguri ordinare.

prorock a spus: (iulie 22nd, 2011 at 09:28 )

@ croco am o singura intrebare!! mama ta e cumva boncea?

croco a spus: (iulie 22nd, 2011 at 09:43 )

prorock, acum crezi ca ai si simtul umorului?

tam tam a spus: (iulie 22nd, 2011 at 10:12 )

Atata tam-tam pt un nimeni …. cine e baiatul asta ?!?! Un purtator de cuvant la institutia lui Peste …sunt zeci de indivizi care sunt batuti, care chiar nu merita si nu se agita fir de presa sa le sara in ajutor …asta, Boncea…a fost ajutat de alcool sa le raspunda nu acelor indivizi pe un ton agresiv si prin folosirea unor cuvinte nepotrivite, concluzia …ma injuri, te plesnesc… Daca l-as avea in fata pe individul asta si ar comenta, injura, sau mai stiu eu ce, va garantez ca mai primeste o fractuara….hai cu stiri de alta natura!

zozo a spus: (iulie 22nd, 2011 at 10:33 )

tam tam, tu nu esti in stare sa traversezi singur strada si o arzi pe aici ca-l fracturezi pe purtatorul de cuvant. apropo, crezi ca boncea se bucura ca se srie de el? esti un lake flausat, atat iti spun. nu o lua ca pe o amenintare, ca nu ma iau de hermafroditi.

castor a spus: (iulie 22nd, 2011 at 10:34 )

flavius, iti doresc sa te faci bine. nu baga in seama toti maimutoii, pentru ca lumea are nevoie si de prosti si chiar de oameni marunti. iti doresc sa te faci cat mai repede bine!

tam tam a spus: (iulie 22nd, 2011 at 11:54 )

@zozo ..am convingerea ca nu am fost filozofic in exprimarea mea …astfel ma mira faptul ca nu ai avut capacitatea intelectuala sa imi intelegi umilele cuvinte ce au format respectiva fraza ….esenta este cu totul alta decat cea pe care ai surprins-o tu !!!! mai citeste , odata, de 10 ori …nu stiu…cand intelegi vorbim.

pt anchetatori! a spus: (iulie 22nd, 2011 at 12:00 )

politia, care ancheteaza cazul ar trebui sa verifice IP-urile care contin mesaje agresive. nu ar fi exclus ca respectivii sa fie in legatura cu cazul!

Bazooo a spus: (iulie 22nd, 2011 at 12:12 )

Uluitor cum pot exista oameni precum tam tam care se bucura de nenorocirea altuia. Cam astia sunt noii cetateni ai Timisoarei: batausi, analfabeti, fara bac si fara cultura. Tot ce scoti de ei sunt grohaituri si ragaieli „spirituale”. Pentru ei toata viata sociala si publica se reduce la rafuieli politice si imbranceli verbale. Poate ar fi util sa va documentati sa vedeti ca Flavius Boncea chiar face cate ceva pentru orasul nostru. Va dau un singur exemplu, a editat cartea „Tribunul Banatului. 60 de ani de la moartea lui Server Bocu”. Cati din „spiritualii” care l-ar pocni doar pentru ca nu scoate tigarile suficient de rapid a facut sau face ceva util pentru oras? Hai spune tam tam. Sau ruperea bancilor, spargerea cosurilor de gunoi numa pentru ca sunt puse de Ciuhandu este in ochii tai o realizare? Da, sunt multi cu astfel de realizari. Trist.

boldor a spus: (iulie 22nd, 2011 at 13:37 )

forzza flavius boncea. nu trebuie sa-i bagi inseama pe toti cei care au un ton agresiv si discreditoriu. esti peste ei la toate capitolele!

tam tam a spus: (iulie 22nd, 2011 at 13:38 )

@Bazoo … voi sunteti chiar imbecili ? Cum cititi ??? Intelectualule ! Am spus , ca sunt multi indivizi care sunt batuti, si nu merita sa fie, si nu ii baga nimeni in seama. Ca respectivul este un angajat al primariei, se uita lumea la necazul sau. EVIDENT ca NU ma bucur de necazul lui, Dumnezeule …. dar nu e corect sa o pateasca … e angajat la Primariei, care are in subordine Politia Comunitara, care ar trebui sa isi faca datoria si sa nu mai existe zeci sau chiar sute de indivizi batausi, cersetori, aurolaci. Sunt convins ca batausii respectivi, nu erau niste cetateni, parte a societatii bune sin moment ce au cersit tigari. Deasemenea, cum spuneam, mai am convingerea ca respectivul nu le-a rapsuns pe un tot tocmai adecvat. Cu alcoolicii, aurolacii, tiganii …sau stiu eu ce alte specimene de genul, nu te pui sa le raspunzi urat, ca nu au minte. Si, la fel ca si tine…sunt convins, daca te injura unul, sau iti rapsunde urat, nu ii intorci spatele. Daca te agaseaza, sau agreseaza nu stai …. Am pretentia sa cititi randuri, si nu printre randuri !!!!

tam tam a spus: (iulie 22nd, 2011 at 13:40 )

P.S. imi cer scuze pentru erorile de redactare …

ionut a spus: (iulie 22nd, 2011 at 13:47 )

Bazoo ! Cu ce e utila cartea aia pentru oras ?!?! Orasul asta, datorita primariei, este la fel de ani de zile, pardon, mai rau ! Are sute de stalpi verzi si semafoare, in rest, moare incet! Cu ce e buna cartea aia pentru oras? Fluidizeaza traficul? Astupa gropi? Alunga praful? Respect, daca ii apartine textul in intregime, si nu e o carte scris din zeci de alte carti. Respect pentru ca a scos cartea! Dar ce legatura are asta cu subiectul discutiei deschise aici, si cu riscul de ma tot repeta DE CE E UN BINE PENTRU ORAS CARTEA AIA ???????????

@tam tam Am inteles ce vrei tu sa spui, si ai mare dreptate. Am stat in Piata Operei pe o terasa, am vazut de 9 ori patrula de politisti locali, dar am fost agasat de peste 9 ori de diferiti aurolaci… Chestia ca i-ai mai face o fractura cred ca e o figura de stil, in asociere cu restul cuvintelor tale!

croco a spus: (iulie 22nd, 2011 at 13:58 )

tam tam, adica tu vrei sa spui ca flavius i-a agresat pe aia doi? pe undeva ai si dreptate. ma pun si eu in locul cocalarilor… pai ma duc si eu ca omul si ii cer unui om o tigara, ala da sa-mi dea tigara, iar eu sau celalalt cocalar ii dam una peste fata. logic, nu? imi place gandirea ta. nasolia, pe langa felul in care pui problema, e ca cei mai multi care il injurati pe flavius il si cunoasteti personal, iar cand stati fata in fata, cel mai probabil, il tratati altfel, nu cu agresivitatea ce reiese din randurile scrise de voi.
ionut, orice carte e scrisa pentru a fi citita. cred ca e evident lucrul asta, fara sa mai intru in alte detalii. doar nu vrei sa vina cartea aia sa te scoata la o bere si sa o si plateasca. ce naiba, omul a scris o carte si e o chestie de apreciat. stai linistit, cartea asta nu iti va plati nici chiria si nici nu va schimba fata orasului. e doar o carte, iar cine vrea o poate citi.

tarantino a spus: (iulie 22nd, 2011 at 23:10 )

Doamne, catio cretini pot sa posteze aici. Cum, poti sa te bucuri ca un om a luta bataie? Asta e Timisoara? Nu cred.

Bazooo a spus: (iulie 23rd, 2011 at 12:06 )

@tam tam : foarte ok ce spui tu, fi atent insa cand faci compartii, nu poti compara o bataie golaneasca cu o comanda de bataie. Functionarul ala a fost batut in stil mafiot la comanda! E o diferenta, sesizezi? Plus ca Flavius… hm, e un tip slabut si pirpiriu, ce pericol fizic poate fi el?

@ionut : omul e purtator de cuvant nu Primarul insasi! Sau a face ceva pentru oras inseamna doar sa asfaltezi? Ai auzit de intelectuali… da stiu, specie pe cale de disparitie, totusi inca avem teatru si inca pentru multi conteaza si Cultura nu doar Poli si golanimea politica. Probabil ca si pe Herta Muller ai intreba-o la fel: „auzi fato, da ceva gropi ai astupat? nu? pai atunci esti zero pentru orasul asta”. Mda. Ia-l de mana pe tam tam si mereti sa-l pupati in dorsala pe Elefant ca el reprezinta Timisoara mai nou!

bidescu a spus: (iulie 23rd, 2011 at 12:21 )

bazoo, perfect de acord cu ce spui in ambele comentarii. iancu a patat numele orasului, dar e nasol ca e sustinut in continuare de cei din primarie sau de ostaficiuc. asta e nasolia cea mai mare.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top