Stirile din ziua: 2 august 2011

Presiuni liberale pe ultima sedinta a CL

Liberalii cer retragerea de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Timişoara a două proiecte de hotărâre. Ei nu sunt de acord ca, în şedinţa de miercuri, CLT să-şi asume răspunderea pentru contractarea unui credit pentru cumpărarea de tramvaie, dar nici cu atribuirea către ADP a unor terenuri. Primarul Gheorghe Ciuhandu îi acuză de populism.

Al treilea trimestru de crestere economica: Mergem intr-o erectie buna!

Preşedintele Traian Băsescu şi-a lăudat austeritatea ca pe cel mai breaz copil al său, arătând poporului şi lumii întregi cum că România stă mai bine decât multe ţări din Uniunea Europeană. Cum la fel de bine putea omul să zică că stăm mult mai prost ca la fel de multe state din aceeaşi UE.

Prins de un jandarm aflat in timpul liber

Un jandarm aflat în timpul liber a dat dovadă de spirit civic şi a reţinut un bărbat care încerca să tâlhărească o timişoreancă în plină stradă. Incidentul s-a petrecut în faţa unei agenţii de turism.

Etichete:

Poli continua pregatirile la Gyula

Poli Timişoara a plecat din nou în cantonament, în localitatea maghiară Gyula, unde stă până în 6 august. Lotul cuprinde multe noutăţi la capitolul jucători, toţi promovaţi însă din propria pepinieră, de la grupele de juniori.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru marţi, întreruperi de energie electrică pe două străzi din Timişoara, dar şi în Dumbrăviţa, Urseni, Sânmihaiu Român şi Cărpiniş. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

Top