Stirile din ziua: 5 august 2011

Timisul, in topul locuintelor asigurate

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a anunţat că judeţul Timiş se află pe locul al treilea în privinţa încheierii de asigurări de locuinţe. Până la sfârşitul lui iunie, peste 51% din locuinţele timişene erau deja asigurate. O parte a autorităţilor timişorene nu priveşte însă cu ochi buni asigurările obligatorii.

Transferuri cu greutate – de la Ioan Timofte la Costel Pantilimon

Au trecut 20 de ani de la cel mai important transfer din istoria Politehnicii Timişoara. Se întâmpla în 1991, când Poli îl ceda pe Ioan Timofte, după două sezoane de excepţie ale acestuia în tricoul alb-violet, cu evoluţii marcante în cupele europene, la titrata FC Porto. Acum, „Tim” îl reprezintă pe Pantilimon.

Pantilimon, numarul 1 la Manchester City

Echipele din Liga I au vândut în ultimii ani jucători doar în campionate slab cotate sau exotice. Ucraina, Rusia sau China sunt destinaţiile mult visate de mediocrii jucători ce evoluează prin Liga lui Mitică. Într-o perioadă în care jucătorii din campionatul intern sunt umflaţi fără milă pe la talk-show-urile de nişă, Poli reueşte cel mai impresionat transfer.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru vineri, întreruperi de energie electrică pe câteva străzi din Timişoara, dar şi în alte câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

Trei DJ-i, la People Cafe

DJ Chucho, DJ Zef Zeed şi DJ Lucian reprezintă trei genuri aparte de muzică house. People Cafe a reuşit, la început de august, să-i reuneasca pe cei trei pentru a crea o atmosferă plăcută.

Top