Stirile din ziua: 16 august 2011

Distractie in strada, la Lugoj

Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Ana Lugojana” a umplut de culoare şi veselie străzile Lugojului. Pe scenă au urcat, în acest an, atât renumiţi interpreţi populari, cât şi muzicieni specializaţi în cover-uri.

De ce este Robu impotent in fata tramvaielor electorale ale lui Ciuhandu

Cu puţin timp în urmă, Consiliul Local Timişoara a dat undă verde primăriei să se împrumute cu 50 de milioane de euro în vederea achiziţionării unor tramvaie. Banii vor fi returnaţi în 25 de ani, deci pe la mandatele X, XI ale primarului Gheorghe Ciuhandu. Dacă lucrurile merg bine – şi de ce nu ar merge? – în campania electorală de anul viitor, Ciuhandu le va arăta timişorenilor primul tramvai nou.

Proxenet si hot, isi punea la respect colaboratorii cu bata de baseball

Dănuţ Remus Ţoc, şeful bandei de hoţi căutat de doi ani în Austria şi prins săptămâna trecută la Timişoara, este încă o dovadă că viaţa bate filmul. Scenariştii de la Hollywood ar avea o sursă bună de inspiraţie din isprăvile lui Ţoc. Bătăuş, hoţ şi proxenet, acesta a ajuns, în sfârşit, în mâinile poliţiştilor.

Ziua Marinei, pe malul Begai / FOTO

Sute de timişoreni au ieşit din case, luni seară, pentru a petrece câteva ore pe malul Begăi, la Ziua Marinei. Mihaela Purec, unul dintre organizatorii evenimentului, spune că, în acest an, sărbătoarea a fost un adevărat succes.

Top