Stirile din ziua: 18 august 2011

Fratii Roman, trimisi in judecata

Bogdan şi Călin Roman, împreună cu amicii lor arestaţi pentru scandalul din Deta, au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. De asememea, una dintre victime va fi cercetată pentru că a intrat cu pistolul în discoteca în care s-a produs incidentul.

Marea tiganiada sau cum a ajuns Timisoara cotropita de tigani

De câteva zile, Timişoara a devenit un oraş cotropit de hoardele de ţigani, fără ca nimeni – şi mă refer aici la autorităţi – să reacţioneze în vreun fel. Bătăi în centrul oraşului, nunţi în stradă protejate de poliţişti, circulaţie blocată, ziarişti agresaţi, căsătorii între minori, dispreţ vizavi de toţi şi de toate. Nimeni nu vede nimic.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru joi, întreruperi de energie electrică pe străzile Negoi, Arieş şi Ştefan Stâncă, din Timişoara, dar şi în câteva locaiităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

„Spintecatorul” Mindrila, purtator de gena criminala?

Cum e tatăl, aşa şi fiul – la această frază s-ar putea rezuma cazul lui Aurel Mîndrilă, care a înjunghiat, pe stradă, trei femei şi a recunoscut că a ucis o prostituată la Timişoara. Tatăl lui a fost condamnat pentru omor, iar fratele lui e şi acum la închisoare, pentru furt. Bărbaţii din familia Mîndrilă ar putea deveni obiect de studiu pentru psihiatrii care susţin ideea existenţei unei aşa-numite gene criminale.

Top