Stirile din ziua: 24 august 2011

Unul dintre ranitii in scandalul de la Deta a fost retinut

Ștefan Alexandru, unul dintre bărbații răniți în scandalul de la Deta, în care au fost implicați fiii primarului Petru Roman, se află în arestul IPJ Timiş. Împotriva lui a început urmărirea penală, pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, precum şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Sasca in lupta cu politia: galben sau rosu?

Şeful comisiei economice din Consiliul Judeţean Timiş, ţărănistul Viorel Sasca, a fost amendat de Poliţie pentru că a trecut pe roşu. Oamenii legii i-au ridicat şi permisul de conducere. Sasca se jură însă că a trecut pe galben şi că se va judeca cu poliţia până în pânzele albe.

Camerele web de la Bac nu se inmultesc!

Au anunţat cu surle şi trâmbiţe suplimentarea numărului de camere web din sălile de la Bac şi, după o zi, s-au răzgândit. Şefii Inspectoratului Şcolar Timiş au revenit la sentimente mai bune faţă de candidaţi şi au decis că o singură cameră este de ajuns. Noutatea rămâne, în acest caz, înregistrarea video.

Timisoara, topita sub canicula

Zi foarte fierbinte în vestul şi sudul ţării, unde indicele de confort termic a depăşit, în majoritatea localităţilor, pragul critic de 80 de unităţi. Acesta a ajuns la 83 la Banloc, 82 la Timişoara, Reşiţa, Moldova Nouă şi Chişineu-Criş sau 81 la Arad, Oradea, Moldova Nouă şi Caransebeş.

Si galeria lui Poli s-a saturat de Iancu

Pentru prima dată de când a băgat-o pe Poli în Liga a II-a prin ingineriile sale financiare, Marian Iancu a fost luat la rost şi de galerie. La meciul dintre Poli II şi UTA, galeria a expus un banner extrem de sugestiv la adresa lui Iancu: „Rufele se spală în familie, nu la TV. Ai întrecut deja măsura. Abţine-te!”.

Vin alegerile: Voda Ciuhandu a iesit in oras!

Ce bine e că vin alegerile şi, odată cu ele, campania electorală! Mai un mic, mai o bere, mai o plasă cu ulei şi zahăr, tot felul de găleţi, brichete, pixuri, brelocuri, ace, brice şi carice. Nu mai vorbim de pensionari, care vor avea parte de revelioane, chefuri, pomeni etc. Şi asta e un mizilic. Dar întotdeauna în campanie se mai asfaltează câte un drum, se mai bagă o canalizare, se plombează o groapă, se face o aducţiune cu apă, se reface un parc etc.

Timisul se topeste sub cod galben

Meteorologii au emis cod galben de caniculă pentru 14 judete şi Bucureşti. Miercuri şi joi va fi caniculă în Câmpia de Vest, în sud-vestul Transilvaniei şi în Câmpia Română. Temperaturile vor urca aici până la 38 de grade, iar umezeala din aer va fi greu de suportat.

Apa rece oprita

Aquatim anunţă că, miercuri, între orele 9 şi 13, va întrerupe furnizarea apei reci pe următoarele străzi: Muzicescu (Calea Urseni –Tosca), Lămâiţei, Alexandru Rogojan, Vasile Mioc, Dr. Louis Ţurcanu, Mihai Bănărescu.

Top