Stirile din ziua: 12 august 2011

Marian Iancu il foloseste pe Claudio Zambon pe post de pisica neagra

Marian Iancu nu renunţă la războiul cu Mircea Sandu şi spune că preşedintele FRF nu va scăpa pentru ce a făcut Politehnicii Timişoara. Mahărul clubului timişorean, cum ne-a obişnuit de fiecare dată când este prins cu musca pe căciulă, face un slalom presărat cu cristiane ce l-ar face invidios şi pe celebrul schior Alberto Tomba.

Perseidele, la maximum

După miezul nopţii, privim cu toţii cerul. Este sfatul astrologilor, care spun că momentul cel mai propice de a urmări stelele căzătoare este între miezul nopţii şi răsăritul de Soare.

UNPR vrea (si) postul de adjunct la Regionala vamala

Revenirea la şefia Direcţiei Regionale Vamale Timişoara a unui timişorean nu bucură încă pe toată lumea. Se ştie, timp de peste doi ani, şef al vămilor din Vest a fost arădeanul Aurel Mătiuţ, fapt care a stârnit multe orgolii şi în sistemul vamal, dar şi în mediul politic.

Poli Timisoara, un nou „Jafo” Onesti?

Similitudinile dintre ceea ce se întâmplă în ultimul timp la Poli Timişoara şi mega-escrocheria de la Rafo Oneşti par tot mai evidente. Ceea ce leagă cele două cazuri din start este, în mod evident, Marian Iancu, cel care s-a ocupat în mod direct şi de falimentarea celebrei rafinării, iar acum pare să facă acelaşi lucru şi la Timişoara.

Chef in actiune, pe terasa People Cafe

People Cafe a pregătit, pentru gurmanzi, o seară de răsfăţ pentru papilele gustative. Vită cu sos de cafea şi legume, salata Cesar şi multe alte feluri, care de care mai îmbietoare, au fost preparate, în direct, de un maestru bucătar, pe terasa localului.

Sapte scene pentru House Parade

Nebunie house în week-end. Cei mai în voga DJ din străinătate şi din ţară vin să mixeze pe cele şapte scene amenajate pe plaja Monte Carlo de la Şag. De vineri noaptea până luni dimineaţă, aici are loc a opta ediţie House Parade din vestul ţării. Intrarea la distracţie costă 10 lei pe seară.

Top