Arhiva pentru luna: iulie 2011

Incepe tabara de creatie de la Dubova

Cea de a şasea ediţie a Taberei de Creaţie Plastică Rubin de la Dubova începe duminică. Timp de o săptămână, artiştii vor crea în mijlocul naturii, iar la final operele lor vor fi expuse în comuna Dubova. În septembrie, lucrările vor ajunge şi la Timişoara, pe simezele Muzeului de Artă.

Acceptarea mostenirii

Un subiect deosebit de delicat, cu implicaţii adânci în viaţa cotidiană, îl reprezintă acceptarea moştenirii. Suferinţa provocată de pierderea unei persoane dragi ne face cel mai adesea să nu acţionăm imediat, considerând că partea materială cu privire la bunurile rămase după defunct o vom rezolva mai târziu.

De ce fug barbatii de Raluca Boanca?

Frumoasa timişoreancă remarcată în paginile revistei FHM este invadată de sentimente contradictorii, atunci când vine vorba despre dragoste. Trei zile, iubirea e evidentă, după care intervine furtuna în viaţa amoroasă a superbei tinere.

Locuri de munca in Dubai si Abu Dhabi

Timişorenii pot obţine locuri de muncă în hoteluri de lux din Abu Dhabi şi Dubai. Se caută recepţioneri, agenţi de rezervări, administratori, ospătari (fete şi băieţi) pentru banchete şi restaurante, bucătari, menajere, traineri calificaţi pentru spa – gym.

Infiintarea grupurilor de producatori agricoli

Pentru creşterea competitivităţii sectoarelor agricole şi silvice, prin dezvoltarea echilibrată a relaţiilor dintre producători şi procesatori/comercianţi, precum şi pentru adaptarea producţiei la cerinţele consumatorilor, prin PNDR, Măsura 142 din Axa I – „Creșterea competitivităţii sectorului agricol şi forestier”, se finanţează proiecte de până în 390.000 euro pe cinci ani, în funcţie de volumul şi tipul producţiei destinate comercializării.

Top