Stirile din ziua: 19 august 2011

Pianina lui Brahms, de vanzare la Timisoara

Puteți avea acasă un instrument muzical cu o istorie specială și, în același timp,îi puteți ajuta pe cei nevoiași. Timișorenii cu dare de mână sunt așteptați să liciteze, peste trei săptămâni, pentru o pianină la care a cântat Johannes Brahms.

Bac-ul de toamna, tot cu web cam!

Tinerii timișeni nu scapă de camerele web nici la sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Acestea nu sunt obligatorii, dar Inspectoratul Școlar Timiș a decis că ele vor fi menținute. Liderii sindicali spun însă că măsura nu face decât să-i streseze pe candidați.

Destinul lu’ Palmolivu si-al Mercedesai

Foarte frumoase şi educative activităţile organizaţiilor neguvernamentale pentru promovarea culturii rromilor. Atât de fericit şi împlinit sunt să văd cum un leagăn de cultură indo-europeană nu se prăpădeşte în ignoranţa unei societăţi consumiste şi mai degrabă atentă la ziua de mâine, nu la frumoasele rochii colorate, la dansurile ţigăneşti şi la meşteşugurile atât de vii şi astăzi ale unor comunităţi zisă rrome.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru vineri, întreruperi de energie electrică pe mai multe străzi din Timişoara, dar şi în alte câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

Top