Stirile din ziua: 27 august 2011

Mircea Sandu daunează grav fotbalului de performanta

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal a decis, la începutul acestei săptămâni, fără nicio justificare, desfiinţarea campionatului Under 16. Mircea Sandu, preşedintele forului fotbalistic român, a demonstrat din nou, pentru cei care mai aveau dubii, că nu are nicio intenţie să promoveze performanţa în fotbalul românesc.

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice

Adesea din inconştienţă sau teribilism, tineri dornici de aventură decid să-şi testeze îndemânarea conducând pe drumuri publice autovehicule fără a deţine permis de conducere. Alteori, din aceeaşi inconştienţă, cetăţeni imprudenţi continuă să-şi exploateze autovehiculul pe drumurile publice după expirarea numerelor provizorii sau chiar cu numere străine expirate.

Timisoreanul Boiangiu, cavaler de onoare la nunta lui Cristi Borcea

Cel mai feroce „câine”, Cristi Borcea, unul dintre acţionarii de la Dinamo Bucureşti, se căsătoreşte, duminică, cu timişoreanca Alina Vidican. Şi ca să vedeţi că vorba care spune că dracu’ nu e aşa negru cum pare – apropo de eterna rivalitate pe axa Poli Timişoara – Dinamo Bucureşti -, viitorii soţi l-au ales cavaler de onoare pe timişoreanul Sorin Boiangiu.

Cupa Politehnica la handbal

Sala „Constantin Jude” găzduieşte, în acest sfârşit de săptămână, cea de-a 35-a ediţie a Cupei Politehnica la handbal. Cel mai aşteptat meci este cel de old-boys, în care se vor întrece fostele glorii alb-violete.

Top