Stirile din ziua: 4 august 2011

Primiti cu Caprea?

Nicio clipă nu m-am temut că vine Apocalipsa atunci când a prezis-o pastorul ăla american. Cred că poporul român nu e pe cale de dispariţie nici după calendarul lui Lorin Fortuna şi s-ar putea să scape, descurcăreţ cum îl ştim, şi după impactul devastator cu un meteorit.

Program de distractie

Pentru cei care, din diferite motive, nu sunt încă plecaţi în vacanţă, cluburile din Timişoara au pregătit momente interesante, numai bune să te facă să uiţi că stai acasă, şi nu pe malul mării sau pe vreo potecă răcoroasă de munte.

Muzeul de sub pod

Pe malul Begăi va fi deschis, joi seară, în mod oficial, micro-muzeul Typopassage Timişoara, un muzeu al designului grafic. Acesta este prima extensie internaţională a muzeului Typopassage Viena.

Dosar penal la 14 ani!

Un adolescent care abia împlinise vârsta primei cărți de identitate a fost depistat de poliţişti conducând maşina tatălui său în localitatea Checea din Timiş. S-a ales cu dosar penal, la fel ca și adultul care îi lăsase vehiculul pe mână.

A venit vremea lui Rotariu al III-lea

Când rosteşti numele Rotariu te gândeşti obligatoriu la performanţă. Gemenii Rotariu, Iosif şi Ilie, au scris istorie în tricoul alb-violet. E adevărat, cu un plus pentru Iosif Rotariu, care s-a remarcat şi în tricoul primei reprezentative de fotbal sau în al Stelei Bucureşti, cu care a jucat şi o finală în Cupa Campionilor.

Apa calda oprita

Colterm SA anunţă că, din cauza unor lucrări efectuate de către SC Enel, care vor genera oprirea curentului electric, joi, între orele 9 şi 16,30, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum şi a apei reci hidrofor la PT 48B.

Ambasadorul Siriei: „In strada au ramas cei foarte saraci şi tineri, pe care cei cu interese puternice i-au «prins» si le dau bani”

Ambasadorul Siriei la Bucureşti, Walid Othman, vorbeşte despre planul pus la punct de Statele Unite pentru destabilizarea ţării lui. Înaltul oficial explică revoluţia din ţara sa, realizată cu bani americani şi din partea unor oameni de afaceri arabi din străinătate, suprapusă pe un război mediatic în care imaginile vehiculate în presa străină s-au dovedit trucate, iar agenţii mari, cum este Reuters, au fost nevoite să îşi ceară scuze public pentru dezinformarea la care au participat. Criza din Siria, susţine diplomatul, s-a încheiat în proporţie de 80%, iar ceea ce se întâmplă în prezent sunt acţiuni alimentate de interese din afara graniţelor ţării.

Top