Stirile din ziua: 8 august 2011

Cauza Liceului de Arte ajunge la Prefectura Timis

Subprefectul Zoltan Marossy se întâlneşte, joi, cu un grup de părinţii şi dascăli nemulţumiţi de la Liceul de Arte Plastice din Timişoara. Cu o lună înainte de începerea anului şcolar, aceştia nu ştiu în ce spaţii vor învăţa copiii. Consiliul Local Timişoara a decis, luna trecută, mutarea liceului în fostul sediu al şcolii generale nr. 9.

Imi Vascko – jucator la FC Bazos, antrenor la FC Deta

FC Bazoş, echipă din campionatul judeţean, nu se dezminte şi realizează cel mai important transfer de la înfiinţare. Singura echipă din judeţul Timiş – poate chiar din România – care trăieşte inclusiv din cotizaţiiile câtorva socios şi-a asigurat serviciile lui Imi Vascko, un atacant ce a trecut şi pe la FC Braşov, în Liga I.

Ordine si disciplina, cu Basarab Panduru pe banca tehnica

Ultimul joc amical disputat de Poli în Ungaria, în compania rezervelor lui Debrecen VSC, i-ar putea fi fatal lui Vali Velcea. Prestaţia echipei bănăţene în care s-au regăsit fotbalişti ca Lepmets, Mera, Scutaru, Ricketts, Tameş, Curtean, Axente sau Zăgrean, consideraţi jucători mult peste nivelul eşalonului secund, se pare că i-a scos din sărite pe conducătorii lui Poli.

Ignea face contestatie

Exclus din Consiliul Parohial Fabric, Nicolae Ignea va contesta, se pare, această hotărâre. În ultimele luni, Biserica „Sf. Ilie” a fost scena mai multor situaţii incredibile, intervenţia poliţiei devenind ceva obişnuit la acest lăcaş de cult.

Top