Stirile din ziua: 22 august 2011

Ionelas Carpaci s-a saturat de discriminare!

Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, unul dintre cei mai bogaţi ţigani din Timişoara, se consideră nedreptăţit. El este acuzat, alături de alte nouă persoane, printre care şi funcţionari publici, de un tun imobiliar de câteva sute de mii de euro. Cârpaci susţine că e nevinovat şi că e scos drept ţap ispăşitor în această poveste.

Vine canicula!

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că în după-amiezele zilelor de marţi, miercuri şi joi, vremea va fi caniculară, astfel încât temperatura va depăşi 35 de grade în majoritatea regiunilor ţării. Marţi, miercuri şi joi vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor ţării.

Statul manelist si binecuvantarea exproprierii

De la Burebista încoace, statul a dovedit că este cel mai prost vânzător şi cel mai imbecil cumpărător. Asta, dacă priveşti fenomenul cu detaşare, fără să bănuieşti vreodată statul face pe prostul la comandă, iar imbecil este doar în folosul unor şmecheri pentru care relaţia platonică cu gestionarul bugetului public a luat locul unor violuri cu perversiuni.

Start in Liga IV-a de fotbal

Fotbalul şi-a intrat deplin în drepturi la sfârşitul săptămânii trecute, odată cu debutul ligilor inferioare în judeţul Timiş. La nivelul Ligii a IV-a, la startul noului sezon s-au aliniat o serie de formaţii noi faţă de sezonul trecut, iar lupta pentru câştigarea seriei se va da între cel puţin trei echipe.

Poli sunt ei!

„Zi cu soare, fără soare”, pe burniţă, vânt, ploaie şi ninsoare, ei sunt acolo. În Peluza Sud, cântând până la epuizare pentru unica lor dragoste: Poli Timişoara. O dragoste adâncă, sinceră, pe viaţă. O dragoste care nu are motive pecuniare sau electorale, cum se întâmplă la unii aşa-zişi polişti.

Bilete de vacanta de la Casa de Pensii

În zilele de luni, marţi, miercuri orele 8,30 – 16, joi, orele 8,30 – 18, şi vineri, orele 8,30 -13,30, Casa Judeţeană de Pensii Timiş distribuie prin solicitare directă la ghişeul nr. 6 bilete de odihnă pentru asiguraţii sistemului public de pensii, care îşi desfăşoară activitatea în instituţiile publice.

Cupa Giroceana de pescuit

Timişorenii pregătesc undiţele, întind nailonul şi prepară cea mai bună momeală. În zilele de 24 şi 26 august, Complexul Flonta din Giroc va fi gazda primei ediţii a concursului de pescuit la crap Cupa Giroceană.

Boala varicoasa

Varicele sunt dilataţii permanente şi neregulate ale venelor. Deşi în principiu orice venă ar putea deveni varicoasă, în practică, varicele sunt localizate de regula în jumătatea inferioară a corpului, mai ales la nivelul membrelor inferioare, şi atunci interesează mai ales venele subcutanate.

Top