Stirile din ziua: 13 august 2011

Luchin nu a vrut sa latre si a ales FC Vaslui

Bănăţeanul Srdjan Luchin nu a ajuns la un acord cu Dinamo, ci a preferat să semneze cu altă echipă importantă din campionatul românesc. FC Vaslui, aşa cum www.debanat.ro a anunţat în data de 10 august, este echipa care şi-a asigurat serviciile proaspăt internaţionalului român.

Policardurile, scoase la vanzare de luni

Suporterii lui Poli pot cumpăra de luni, 15 august, abonamente pentru sezonul 2011-2012 al ligii secunde. Preţurile policardurilor sunt cuprinse între 90 de lei, la peluze, 140 de lei la tribunele I si II, 250 de lei la tribuna 0, 2.000 de lei la loje şi 3.000 de lei la VIP.

Dobanda legala

Lipsa unor prevederi contractuale exprese cu privire la eventualele dobânzi sau penalităăţi de întârziere la plata unor obligaţii comerciale sau chiar lipsa contractelor în raporturile dintre comercianţi conduc la posibilitatea perceperii de dobânzi legale la sumele datorate, dobânzi ce se pot calcula pentru perioada cuprinsă între scadenţa obligaţiei de plată şi achitarea efectivă a acesteia.

Revolutia fiscala porneste din fotbalul timisorean, sa moara miticii de ciuda

După ce ne-am iluminat public ca prim oraş de pe bătrânul continent, am avut tramvaiul tras de primul cal european, am dat cep la revoluţie în decembrie 1989, am susţinut în adunări publice Proclamaţia de la Timişoara şi Punctul ei 8, acum a sosit vremea să dăm ţării primul club sportiv penalizat pentru încheierea de convenţii civile jucătorilor de fotbal.

Nunti tiganesti fara numar, autoritatile se fac ca ploua

În postul Sfintei Marii, Timişoara s-a transformat într-o uriaşă scenă pentru petrecerile de nuntă ale ţiganilor cu bani. Aceştia nu respectă niciun fel de reguli şi nu le pasă de nimic. Amenzile date de poliţişti sunt floare la ureche pe lângă „euroii” cheltuiţi cu organizarea nunţii. Miresele sunt, întotdeauna, minore, dar autorităţile se spală pe mâini.

Finantare in vederea imbunatatirii eficientei energetice

În cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice este încă deschis apelul de proiecte din cadrul domeniului major de intervenţie 4.1. Energie eficientă şi durabilă, operaţiunea A – Sprijinirea investiţiilor în instalaţii şi echipamente pentru întreprinderi din industrie, care să conducă la economii de energie, în scopul îmbunătăţirii eficienţei energetice.

Top