Stirile din ziua: 15 august 2011

Telefonul prostituatei ucise ar putea duce la prinderea criminalilor

Cazul prostituatei ucise, în noaptea de duminică spre luni, în Calea Şagului, a pus pe jar Poliţia timişeană. Oamenii legii au întocmit un cerc de suspecţi şi verifică apelurile telefonice şi mesajele de pe telefonul mobil al femeii. Comisarul şef Gheorghe Popescu, şeful IPJ, spune că prinderea criminalilor este doar o chestiune de timp.

Andrei Zagrean ajuta la salvarea unei vieti

Andrei Zăgrean, atacantul Politehnicii Timişoara, cere ajutor pentru salvarea vieţii unui bebeluş. Fotbalistul de la Poli a postat, luni, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care atrage atenţia că un bebeluş rămas fără mamă are nevoie urgentă de sânge B3, negativ.

Victoria ragaitului electoral

Crin Antonescu a lăsat pentru o zi blugul strâmt şi evazat, pleata hipiotă şi gusturile muzicale pentru Led Zeppelin, Deep Purple şi The Doors, permiţându-şi, dacă tot e vacanţă parlamentară, o binemeritată campanie electorală în Colegiul 6 Neamţ, al defunctului Victor Surdu, cu mici, bere gratis şi melodiile binecunoscute ale guristei de muzică populară Mioara Velicu.

Adormirea Maicii Domnului

Creștinii serbează în 15 august Adormirea Maicii Domnului. Sărbătoarea este pregătită printr-un post de două săptămâni. Adormirea Maicii Domnului, cunoscută popular ca Sfânta Marie Mare sau Uspenia, este ultimul praznic împărătesc din anul bisericesc. Acum este celebrată ziua în care Fecioara Maria și-a dat obștescul sfârșit, iar popular este ziua care desparte lunile călduroase de cele reci.

Top