Stirile din ziua: 9 august 2011

Se dau bani pentru vaci

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a trimis tuturor primăriilor din Timiş o informare pentru crescătorii de vaci care pot obţine subvenţii. Primăria Timişoara şi-a făcut şi ea calcule. În capitala Banatului sunt, conform statisticilor, 177 de bovine. Adică o vacă la aproximativ 1.760 de locuitori.

Au gasit 900 de euro si i-au predat la politie

Doi bărbaţi din Timişoara, tată şi fiu, au predat, marţi, la Secţia 4 de Poliţie, un portofel pe care l-au găsit în Piaţa Mehala şi în care se aflau aproape 900 de euro. Proprietarul acestuia, un tânăr de 25 de ani, și-a recuperat actele și banii.

Falca eclipseaza “Brandul”

Membrii guvernului, dar şi liderii centrali ai PD-L nici nu se mai obosesc să-şi ascundă răceala vizavi de liderul CJ Timiş şi al PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc. Pentru a doua oară consecutiv, în decurs de numai câteva zile, Timişoara este ocolită de vizitele guvernamentale, în favoarea Aradului.

O critica la vremea ei face cat zece femei

Senatorul Nicolae Robu e ferm când zice că nu vrea centru pentru oameni fără adăpost pe strada Telegrafului, argumentând că în zonele rezidenţiale nu au ce căuta loserii, ci numai oamenii care au realizat ceva în viaţă. Poate că nici oamenii fără adăpost nu vor să stea pe Telegrafului, când puteau locui în vile maiestuoase ca toţi securiştii din Tipografilor, dacă nu-şi bătea viaţa joc de ei.

Tarife unice la Aquatim

Societatea de Apă şi Canal Aquatim SA a instituit tarife unice, de la 1 august, pentru serviciile prestate în toate localităţile din aria de operare. Astfel bănăţenii vor plăti 2,63 lei/mc, apa potabilă, respectiv 2,29 lei /mc, serviciul de canalizare. Tarifele sunt aceleaşi şi în cazul companiilor.

Raducanu schimba clanul, de crapa de ras „Brandu’”

Socotind că face totul de capul lui într-un partid de apevişti*, mai cu table, mai cu stele, liderul UNPR Timiş, Ion Răducanu, a anunţat pe un ton marţial că va candida la preşedinţia consiliului judeţean împotriva actualului titular al postului, Constantin Ostaficiuc, zis „Brandu'”, omologul său de la PD-L Timiş.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru marţi, întreruperi de energie electrică pe câteva străzi din Timişoara, dar şi în Jimbolia, Şag, Biled, Hitiaş şi Sârbova. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

Top