Stirile din ziua: 17 august 2011

Basescu s-a facut pizzer la Becicherecu Mic

Mama Mia Becicherecu Mic se întăreşte cu campioni naţionali. Cu un staff nou, format din Costel Ionilă şi Dan Noje, echipa timişeană a făcut şi mai multe modificări în lot. Așa au ajuns la Mama Mia şi patru juniori de la LPS Banatul.

Program schimbat la Caziere

Programul de lucru cu publicul la Serviciul Cazier Judiciar din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, situat pe bulevardul Take Ionescu, numărul 44 – 46, Timişoara, s-a redus, începând din 16 august.

Chivorchian „umbla” la contractele jucatorilor de la Poli

Gheorghe Chivorchian taie şi spânzură la Poli Timişoara. La prima vedere, disciplina pare să fie cuvânt de ordine la Poli, iar Chivorchian este cel care a instaurat-o în rândul jucătorilor şi angajaţilor din club. Nimeni nu spune că disciplina nu e de bun augur în orice grup, mai ales într-unul din care fac parte fotbalişti.

Scandal: jurnalisti agresati de tigani in centrul Timisoarei

Incident între două clanuri de țigani în plin centrul Timișoarei. Scandalul a izbucnit pe strada G. Andrașiu, în zona CD Loga, unde o familie de rromi a solicitat, la 112, intervenția poliției, susținând că a primit amenințări din partea unor conaționali. La mijloc sunt neînțelegeri mai vechi între cele două grupări. Ţiganii au lovit, sub ochii poliţiştilor, jurnaliştii de la o televiziune locală, provocând pagube de câteva mii de euro. Agresorii s-au ales cu dosare penale.

Meciul Arad-Timisoara se joaca nu numai pe terenul de fotbal

Cum nu prea umblu prin marile reşedinţe de judeţ din România, aflu din ziare păreri cum că Timişoara bate pasul pe loc după 15 ani de administraţie Ciuhandu, în timp ce Tg. Mureşul, Clujul, Sibiul, Aradul, Oradea, Braşovul dezvoltă investiţii interesante şi dau impresia unor oraşe vii. N-am pus la suflet un astfel de afront adus oraşului în care trăiesc, gândindu-mă că poate la mijloc e şi ceva politică, că sunt suficiente persoane interesate să lovească în primarul preferat al timişorenilor.

Tata si fiica, spanzurati in podul casei

Două persoane au fost găsite decedate, miercuri, în podul unei case din localitatea timișeană Jimbolia. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet prin care Romulus Fiscuşan, în vârstă de 35 de ani, să-şi fi explicat gestul extrem de a-şi ucide copilul de doar şase ani, pentru ca apoi să-şi pună capăt zilelor.

Top