Consulul onorific al Ungariei a cucerit-o pe fosta iubita a lui Ovidiu Draganescu

Şarmantul Ovidiu Drăgănescu suferă enorm în ultima perioadă şi este din ce în ce mai trist. Motivul „inimii albastre” a fostului prefect este noua relație a Simonei Bader, femeia care a stat alături de el vreme de mai mulți ani.

Norocosul este Panczel Zoltan, consulul onorific al Ungariei la Timişoara. Acesta a publicat pe Facebook câteva fotografii ale Simonei Bader, fostă jurnalist. Imaginile sunt surprinse la Brebu, localitate cărășeană în care omul de afaceri deține o casă. Cei doi se pare că au petrecut aici o scurtă vacanță.

Dacă Ovidiu Drăgănescu îşi plimba fosta iubită cu un SUV nemțesc, Zoli Panczel deține un mijloc de transport… aerian. Omul de afaceri este proprietarul unui elicopter cunoscut deja în toată zona Brebu-Gărâna, localnicii știind exact când vine și pleacă acesta. Panczel a dat lovitura când a pus pe picioare societatea Fornetti, primul sistem de franciză din România. În urmă cu aproximativ patru ani, el a renunţat la postul de director general al Fornetti, iar de trei ani este consulul onorific al Ungariei la Timişoara.

Gurile rele spun că Ovidiu Drăgănescu este extrem de afectat de faptul că fosta lui iubită are o nouă relație. Drăgănescu are, de mai bine de un an, un băiețel cu o altă femeie, fiind, de altfel, în concediu de creștere a copilului. Fostul prefect și-a anunțat, de curând, intenția de a candida pentru funcția de primar al Timișoarei.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

ovidut a spus: (aprilie 23rd, 2012 at 18:23 )

fata e obsedata de relatii cu persoane publice.

oli a spus: (aprilie 23rd, 2012 at 18:44 )

bine ca poate.

elena a spus: (mai 24th, 2012 at 01:28 )

Fatuca asta chiar vrea reclama din cand in cand! E penibil! Nu m-as mira sa scrie singura aceste articole…, pentru a se mai baga in seama. O figura histrionica, putin anemica, stearsa, cu o privire de femeie trecuta de varsta romantismului , dar care joaca prost „pe Julieta” abandonata. Intr-adevar, ce sa vada „sarmantul „O.V. la o asemenea femeie, cand are o minunatie de copil si o sotie superba??! Manevrarile astea tin pana la un moment dat, cand sunt scoase mastile. Dincolo de masca, oamenii, probabil, vor descoperi o actrita prost platita…

elena a spus: (mai 24th, 2012 at 02:45 )

…totusi, o compatimesc pe aceasta femeie, depersonalizata; este oripilant sa fii numita mereu „fosta”…Are si ea un nume, probabil o functie, probabil niste parinti, niste visuri etc.

M a spus: (mai 24th, 2012 at 12:20 )

Draga Elena,
La multi ani, ca numai ce a fost ziua ta, onomastica bineinteles. Iti doresc sincer sa fii fericita si linistita, asa cum este si Simona ”femeie asta depersonalizata” cum o numesti tu. Nu stiu in ce calitate scrii tu, poate de femeie si sotie foarte fericita si superba care mai are putin si devine femeie divortata (sâc), a carei singur scop in viata este sa ameninte si sa se bage in viata unei femei linsitite, care in afara de faptul ca te-a ignorat, nu ti-a facut nimic. Daca esti foarte ingrijorata de soarta Simonei, iti comunic ca se simte foarte bine, e fericita si mult mai implinita decat inainte…sta departe de viata publica si de comentariile astea cretine din partea unei sotii implinite si fericite, superbe de altfel, care isi urmareste barbatul in toiul noptii. Femeia pe care tu o blamezi atat de urat nu cred ca a deranjat sau agasat pe cineva, tocmai ca nu o intereseaza si nici caracterizeaza. Probabil in nebunia ta crezi ca sunt Simona, dar cine o cunoste cu adevarat stie ca nu isi pierde vremea scriindu-ti tie…sotie fericita si superba!!! E prima oara cand iti raspund la comentarii, Simona nu scrie articole in ziar asa cum scrii tu comentariile pe diferite site-uri, sub diferite nume. Asa cum ai spus tu, da ea are familie, visuri, prieteni si isi ocupa timpul cu acestea. Tu in schimb probabil nu ai, si din lipsa de ocupatie noptile ti le petreci pe net. Ma astept la un raspuns furios din partea ta, cu injurii si minciuni, demn de o sotie fericita si superba…Iti recomand sa nu iti mai faci griji in privinta femeii pe care de luni bune o terfelesti prin ziare, cu comentarii nesimtite, e fericita, linistita, impacata, e prea bine ca sa te bage in seama…sa fie asta oare ceea te deranjeaza?
Cu drag, M

elena a spus: (mai 24th, 2012 at 18:59 )

Gresesti profund, stimata M. ! Nu, nu sunt cine crezi Dumneata! Adresarea Dumitale este tot de tip histrionic. Si nu am de ce sa fiu furioasa…Este izbucnirea unei femei neimplinite…”,”fosta”amanta”, „actuala”amanta”, „actrita”de prost gust…Cunosc, intr-adevar, familia la care faci referire, o admir si o respect. Si nu va fi niciun divort (sac!), spre disperarea celor dornici de cancanuri ieftine. Nu te cunosc! Dar s-ar putea sa te caut intr-o zi, sa te privesc in ochi, ca sa vad daca, intr-adevar, meriti sa fii numita „fosta”unui om deosebit cum este domnul Draganescu. In rest, numai bine, stimata „M”( de la manipulare, cumva?!!)

elena a spus: (mai 24th, 2012 at 19:09 )

…Revin: fii atenta! Se scrie : „al carei scop”, nu ” a carei scop”…,draga M. ( ca sa intru si eu in pielea unei ipocrite). Si iti mai spun si „cu drag”, asa de amorul artei….

elena a spus: (mai 24th, 2012 at 19:32 )

Mi se pare penibil ca iti dau atata atentie, dar, daca am intrat in jocul asta, vreau sa-l finalizez cu doua intrebari: „Stii care este adevarata implinire a unei femei?”Sa-si priveasca sotul si copiii dormind si sa spuna: „Doamne, multumesc pentru tot ce mi-ai dat! „Si a doua intrebare: „Stii ce inseamna o familie in fata lui Dumnezeu?” . Mama, tata si copilul – Sfanta Treime pe care nimeni n-o poate separa, nici macar prin manipulari oculte… Iubire? Implinire? Da, asta este!!! Dumnezeu sa fie cu tine!!!

M a spus: (mai 24th, 2012 at 20:10 )

E interesant faptul ca ti se pare penibil ca ai intrat “in jocul” asta, pe care de altfel, chiar tu l-ai inceput, avand in vedere ca nimeni nu te-a intrebat nimic. Ce nu reusesc eu sa inteleg este ura ta fata de o femeie care, insist, nu ti-a facut absolut nimic, care te ignora din primul moment si te lasa sa iti traiesti libera si fericita viata, sa-ti cladesti familia pe care atat de mult ti-ai dorit-o. Mai mult chiar, s-a dat la o parte atunci cand ai intrat cu picioarele in viata ei si ai distrus o relatie de ani de zile. Sa vorbesti pe cineva in halul in care o faci tu spune foarte multe despre tine si caracterul tau. Minunatia aia de copil de care vorbeai merita o mama devotata, iubitoare, nu una care isi pierde noptile prin cluburi. E clar care iti sunt prioritatile.
Dar cum de obicei, omul destept cedeaza, din bun simt si din respect pentru oamenii care probabil citesc aceste comentarii, nu voi mai continua acest dialog. Din pacate, te faci singura de ras, pe tine si pe “familia” ta. Si daca intr-adevar nu esti tu aceea, imi cer scuze ca te-am comparat cu o asemenea fiinta

elena a spus: (mai 24th, 2012 at 22:54 )

Unde ai vazut Dumneata ura? Era doar dispret!!! Si te rog sa nu o bagi pe Diana in „mizeria „asta !!! O cunosc de cand era mica si nu esti nici la degetul ei mic in ceea ce priveste caracterul. Spuneam ca nu te cunosc, dar incep sa te cunosc acum, prin interventiile astea ipocrite. Sunt convinsa ca ceea ce banuiam, la prima mea interventie, de azi-noapte, cand am dat peste acest articol intamplator ( in timp ce cautam materialul trimis de o fosta studenta) este purul adevar. Atunci doar intuiam, ca om care am predat Fiziognomonia si care ” am vazut”, pe viu, cat de mult se iubesc cei doi. Stop!!!!! Chiar stop!!!!

M a spus: (mai 25th, 2012 at 10:23 )

Pentru ca lucrurile incep sa fie tot mai urate si directionate strict pe ponegrirea unei persoane total nevinovate, care a fost tarata in mocirla aceasta fara sa vrea, vreau sa transmit cateva cuvinte. Simona nu are o armata de aparatori asa cum are ”sotia” prietene pe toate articolele din presa. Aceasta persoana a fost ignorata si lasata in pace, nu i s-a raspuns la injurii, amenintari, urmariri, telefoane. Ca prietena a Simonei o rog pe ”sotie” sa inceteze, asa cum le rog pe toate prietenele ei sa se opreasca din aceasta urata actiune. Stiu ca ignorarea doare cel mai tare, insa unii oameni chiar au alta treaba si nu isi pot pune viata pe ”hold” pentru ca anumite persoane nu pot, nu stiu, nu vor sa inceteze.
Elena, daca doresti ”stop”, iti recomand calduros sa te opresti, nimeni nu te obliga sa scrii, scuzata sa-mi fie expresia, te cam bagi singura in seama. Nu stiu cine este Diana, eu nu am pomenit acest nume. Mai mult, eu nu o bag pe Diana aceasta in nici o mizerie, e treaba ei in ce s-a bagat. Si daca a fost cineva bagat in mizerie, aceea a fost Simona, care de ani de zile a trebuit sa-i suporte urmaririle si bataile de joc ale ”sotiei”, cu toate ca nu i s-a raspuns, ci s-a retras, incercand sa-si vada de viata ei. Din pacate nu a fost lasata si constant a fost si este urmarita de o persoana incapabila sa-si vada de propria viata. Ca la asa o persoana…Simona nu se ridica nici la degetul mic al caracterului ”sotiei”…nu?
Si daca nu mai poate de grija Simonei, transmite-i ca ea sta departe de porcariile astea pe care le face ”sotia superba” si isi doreste doar sa traiasca linistita si cat mai departe de povestea aceasta, in care a fost tarata fara sa vrea. Ma bucur sa aflu ca se iubesc, e si normal la o tanara familie, le doresc sincer o casnicie fericita in continuare (fara ipocrizie). Sunt lucruri atat de frumoase pe lumea aceasta! Sa iti mananci timpul scriind comentarii rautacioase din senin e chiar aiurea. Vedeti-va fiecare de viata voastra si nu va mai preocupati atat de tare de Simona. Dar na, daca unii oameni o duc bine, ii roade prea tare pe altii…invidia asta…

teodor pascut a spus: (mai 26th, 2012 at 18:44 )

Pentru doamna Elena (sunteti doamna Maria?). Daca raspunsul este afirmativ, va rog sa o trimiteti pe protejata Dumneavoastra( sotia fostului prefect!) la mine la birou ( stiti unde este!). Aveti dreptate in privinta doamnei M.? (S). Nu v-ati intrebat de ce pune pe acest site foarte multe amanunte din viata de cuplu a celor doi? De ce o numeste ” nebuna”, desi toti stim ce fata cumsecade, ce placuta si cat de frumoasa este doamna Draganescu? Mizeaza pe slabiciunea domnului D. si, probabil ,se crede si ea o Iozefina, o Lupeasca , o Elena lui Basescu etc. Doamna D.are nevoie de consiliere juridica, ca aceasta S. sa fie prezentata lumii cu adevarata ei fata. Deocamdata, sa se tina departe de ea, pentru ca, altfel, risca sa alunece intr-o promiscuitate conjugala, care, sigur, nu i-ar face bine. Plus ca asta urmareste, sa o innebuneasca, stiind cat de mult isi iubeste aceasta sotul. Asadar, o astept cat de curand. Eventual, dati un telefon. O sa incerc si eu sa dau de Dumneavoastra direct. Cu tot respectul!

M a spus: (mai 26th, 2012 at 21:13 )

Domnule Teodor Pascut,
Numele meu este Doris, am 23 de ani si locuiesc in Arad. Nu sunt Simona Bader si nu ma ascund ca DOAMNA DRAGANESCU sub diferite alte nume. Pseudonimul M stie foarte bine cine trebuie sa stie de la ce anume vine. Cunosc toate detaliile pe care le-am scris deoarece sunt prietena cu persoana pe care o bagati in noroi si vorbesc in cunostinta de cauza. Cine o vede prima data pe ”sotie” are impresia ca e un om absolut normal si linistit. Nu e deloc asa si o spun, din nou, in cunostinta de cauza. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un om de asemenea mediocritate, falsitate, ipocrizie. Cine nu o cunoaste crede toate aberatiile astea pe care le insira prin ziare, comentarii sub anonimat, impreuna cu gasca de prietene loiale si devotate, partenere de tigara si chef prin birturile timisorene. Sunt pline ziarele de aceasta persoana obsedata de atentie, lumea o ignora, dar e atat de disperata incat nu are limite. Ca sa fim intelese, sotie superba, sunt tipa careia i-ai dat friend request fara sa ma cunosti, doar din ambitia de a intra in vorba cu mine, de a ma cunoaste si de a incerca sa scoti anumite informatii de la mine. Numai ca nu prea ti-a reusit! Si ca sa o stie toata lumea: sufera si de dubla personalitate: isi mai spune si Raluca Constantinescu pe alocuri, pe facebook, nu de alta, dar daca nu ii iese cu numele adevarat, lumea da accept ”Ralucai”.

Delia a spus: (mai 26th, 2012 at 21:27 )

Citind acest articol (de altfel foarte prost scris) am realizat in primul rand ca trebuie sa fie mare plictiseala prin Timisoara daca astea sunt stirile „hot” ale orasului. Acum va rog lamuriti-ma si pe mine ca habar n-am care era scopul informativ al acestui articol. Sa aflam si noi cine cu cine si-o s”pune”, cine cu cine nu si-o mai s”pune”, sa aflam ca „sarmantul Draganescu are inima franta dupa o fosta …?! ma rog desi suferinta asta teribila a fostului prefect (acum dehhhh ani buni in urma) ne induioseaza puternic pe noi admiratoarele” dar nu cred ca pe distrusul om l-ar pune pune in lumina buna avand in vedere ca, ne spune tot iscusitul ziarist „are un copil cu o alta femeie” – ce zice oare femeia aia citind articolul? Nu-l trage putin de mustata acasa? „uite barbate ce scriu ziarele- tu suferi dupa alta cu copilul meu in brate – (ca e in concediu omu de paternitate – asta am aflat tot de la ziarist) si pe ea o doare – n alicopter de tine ca si-a gasit altul?! Eu una mi l-as zdruncina bine pe barbatul din dotare. Ma rog- ideea e ca daca intentia ziaristului (de altfel foarte bine informat – de trei ori ura pt facebook) a fost sa-i ridice moralul – pardon cota in sondaje sarmantului Draganescu la alegerele pt primarie – rezultatul e sub cota parca de 5% – ca se pare ca admiratoarele discuta mai mult de tipa dupa care Draganescu plange decit de inima lui sfasaiata intre concediu de paternitate, alegeri, sotie si fosta. Ce sa mai zic altceva -tragico-patetic si i recomand autorului alte mijloace de starnit interese… si neaparat un curs de scris (mai bine) la Universitate. Poate va ajuta „fosta” in tehnici de concepere a unui text jurnalistic.
Ma duc sa-mi inec amarul intr-o cafea pe o terasa acum c-am aflat si eu cat de sfasiat e prefectul (fostul adica) si ca n-am avut sansa sa me plimbe pe mine intr un SUV.

denisa a spus: (mai 28th, 2012 at 13:41 )

D-na Draganescu este o femeie modesta,educata care nu si-a facut aparitia in public ca d-soara jurnalist…..sau cadru didactic ce este.Ma intreb ce exemplu da studentilor facandu-si reclama ca iubita,amanta a d-lui Draganescu,ca lumea asa o cunoaste.Sincer imi pare rau pentru dansa ca a incercat atatia ani si nu a reusit sa se ridice la nivelul d-lui Draganescu ,o persoana deosebita.D-l Draganescu are o familie fericita si un baitel minunat.

liana a spus: (mai 28th, 2012 at 13:49 )

vad ca unii dau sfaturi altora ca ar trebui sa invete sa scrie de la simona bader. se vede ca cei care dau asemenea sfaturi nu stiu cum scrie distinsa domnisoara. cei care o cunosc stiu ce vreau sa spun prin asta.

Alexandru a spus: (mai 29th, 2012 at 15:50 )

O mare Doamna, din elita intelectualitatii timisene, ma ruga sa realizez un profil psihologic persoanei care ataca atat de virulent (pe acest site) familia domnului Draganescu, om politic de valoare din Romania. Intrebarea este daca aceasta femeie se afla sub incidenta legii sau are nevoie de un consult psihiatric. Poate cate putin din amandoua! Voi fi scurt: o persoana, probabil, foarte dezagreabila, frustrata, cu multe angoase…, de neluat in seama. Atat! Respectele mele cititorilor acestui site!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Primarul Dominic Fritz s-a prezentat, luni dimineața, la fața locului, pentru a pune în aplicare dispoziția de demolare a construcțiilor pe care le consideră ilegale de pe strada Cezar, care leagă Parcul Copiilor de bulevardul C.D. Loga. La fața locului a fost întâmpinat de un cetăţean furios, membru al unui clan de romi din oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria a demolat gardul şi alte construcţii care blocau o stradă ocupată ilegal de clanuri de romi/Video
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Top