Soferul prefectului de Timis ramane fara carnet / VIDEO

Poliția Timiș a reacționat oficial la scandalul iscat în urma evenimentelor în care a fost implicată mașina Prefecturii Timiș. În imaginile surprinse de radar se vede clar traseul vehiculului în care se aflau prefectul Mircea Băcală și nașul său de cununie, Alin Popoviciu. IPJ a anunțat că permisul celui care se afla la volan va fi suspendat, iar polițiștii care l-au oprit nu vor fi sancționați.

„În data de 24.03.2012, în jurul orei 18.32, în timp ce executau serviciul pe DN 6, între localităţile Iosifalău şi Topolovăţu Mare, poliţiştii au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care efectua o depăşire neregulamentară în zona de acţiune a indicatorului rutier cu semnificaţia de interzicere a depăşirii. Vehiculul a depăşit o coloană de mai multe autoturisme, pătrunzând pe sensul opus de mers şi periclitând siguranţa celorlalţi participanţi la traffic”, se precizează în comunicatul IPJ. Șoferul ignorat semnalele polițiștilor și a fost oprit doar la Topolovățu Mare, moment în care prefectul Mircea Băcală le-a spus oamenilor legii că face parte din coloana oficială a ministrului Transporturilor. Băcală a mințit însă cu nerușinare: „Pentru lămurirea stării de fapt, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, ocazie cu care s-a stabilit că autoturismul care a fost oprit de poliţişti în localitatea Topolovăţu Mare nu se afla într-o coloană oficială iar manevrele de depăşire au fost efectuate într-o zonă în care acest lucru era interzis”.
IPJ a transmis, în aceste condiții, către Prefectura Timiş o adresă prin care a solicitat datele de identitate ale celui care a condus autoturismul la momentul respectiv. Acesta urmează să rămână fără permis de conducere pentru următoarele 30 de zile. „Precizăm că nici unul dintre poliţiştii din echipaj nu au fost cercetaţi prealabil motiv pentru care nici nu au fost sancţionaţi sau mutaţi de la locurile de muncă”, se mai spune în comunicat.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

crimunalu a spus: (aprilie 1st, 2012 at 14:47 )

Doamne, ce cretin! Ar merita impuscat pana nu omoara vreun nevinovat. Cu tot cu seful lui care l-a indemnat sa atenteze la viata altora. Alo, domnu Prim Ministru, gunoaie din astea tineti in functie?

ordinari a spus: (aprilie 1st, 2012 at 15:51 )

Boschetaru asta de pacala si bisnitaru de popoviciu le doresc cand se mai baga in depasiri regulamentare ca in acel filmulet, pe contrasens sa fie Ostaficiuc sau nevasta lu pacala.Nesimtitilor!!

Popoviciu a spus: (aprilie 1st, 2012 at 16:16 )

Afara si cu Bacala! Mincinos spurcat!

radu a spus: (aprilie 1st, 2012 at 18:40 )

Alin Popoviciu? Un gunoi tzigă.nesq

MecanicuL a spus: (aprilie 1st, 2012 at 19:11 )

Acum 15 min, premierul Ungureanu l-a sunat pe prefectul Bacala si i-a cerut demisia, pana maine dimineata. Puteti sa-l sunati si sa-i luati o declaratie! De data asta, sigur NU mai minte!
Dupa Bacala trebuie sa plece si Popescu si Bolbos de la Ipj. Chiar si Rumega de la Pol Rutiera!

Liana a spus: (aprilie 1st, 2012 at 19:37 )

Rezolva Milli Vanilii criza de imagine a lui Pacalici si a Pitziponcului Gastric. Ce oameni de kk!

ion a spus: (aprilie 1st, 2012 at 20:19 )

Actiune criminala a celor doi pedelisti !!!

paul a spus: (aprilie 1st, 2012 at 22:17 )

afara cu pacala… vrem sa vedem demisia… trebuia sa iasa circ la tv ca sa ramana soferul fara carnet… jenant

oh da! a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 10:03 )

V-ati gasit voi sa dati afara prefecti si sefi de politie! De exemplu, in filmulet, se mai vede o masina care face la fel, taie linia continu intr-o veselie!! Pe aia au oprit-o? NUUUUU. Sunteti tampiti, fiecare dintre noi a taiat linia continua cel putin o data pe zi si nu e crima, vezi doamne! Plateste pentru asta ce prevede legea sa platesca, nu circul asta ieftin! Idioti manipulati care sunteti!

clara a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 10:15 )

ai dreptate, multi au facut acest lucru, au depasit linia continua. dar aroganta? amenintarile? despre asta vorbim. ei au pozitie, trebuie sa fie un exemplu pentru societate. nu spun ca e normal cand un om fara functie face la fel. nici vorba de asa ceva. aroganta stapaneasca a celor doi dar in special a popoviciului trebuie taxata. asta e marlanie curata, iar marlanii nu au ce cauta in asemenea functii. bacala e prostan, o stim cu totii, dar e tragic ca a ajuns prefect. tragic pentru noi, cei care punem in practica acest exercitiu democratic, si anumke mersul la vot. ma duc sa votez cu ostaficiuc pentru ca a doua zi sa il puna in functie pe bacala.

bolbos a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 10:15 )

eu am cerut demisia politistilor fiindca au indraznit sa opreasca o masina in care se afla prietenul meu PDL-istul POPOviciu, acum am sa-mi dau demisia fiindca nu am fost orientat

Zattara a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 10:18 )

„oh da!” cum naiba le stii tu pe toate !!! De unde stii ce a taiat fiecare si ce nu ?. Eu am permisul de 4 ani si nu am taiat niciodata linia continua . Trebuie sa fii corect ca sa poti comenta . Ai de ales, daca nu esti corect atunci taci naibii. Esti la fel de dobitoc ca ceilalti care au pus si pun viata altora in pericol. Sa va ia dracu de idioti. V-as inchide pe toti fara mila.

gimi a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 11:21 )

@Zattara
mare dreptate ai….

Cristi a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 11:43 )

nu vad unde mai e dilema, s-a constatat ca soferul a fost de vina pai ii ia permisul si gata cu circu asta ca pana la urma si soferu are partea lui de responsabilitate din moment ce a actionat asa, daca sefu meu imi spune sa fur asta fac?

bolbos a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 12:26 )

critsti eu sunt de vina pentru tot circul. Eu nu am fost orientat si am cerut demisia politistilor care si-u facut adtoria exemplar dar care nu au fost orientati si si-au permis sa-l opreasca pe prietenul meu POPOviciu, sunt dator la POPOviciu fiindca m-a facut mare sef peste politisti. Cine se i-a de POPOviciu sau de PDL se ia si de mine. Acum trebuie sa recunosc ca am fost un prost si un neorientat dar nu pot sa imi dau demisia doar pentru atat, eu nu sunt un parlit de agent care sa isi dea demisia la cererea mea…eu imi voi da demisia cand vreau eu, nu cand imi cere vre-un sef, asa cum am facut cu acei politisti fiindca si-au permis sa-mi opreasca pe prietenul meu POPOviciu

pancu a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 14:52 )

Asta e statul politienesc pe care la creeat Basescu si acolitii lui … afara cu gunoaiele portocalii din viata publica

pitipoanca a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 15:59 )

jeguri pdeleiste asa invata la prtit sa calce pe cadavre sa fure sa …

doamne a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 22:51 )

doamne ce oameni de nimic comenteaza toata ziua pe foumuri!!!
fratilor!! a incalcat legea?! plateste!
soferul a condus! nu bacala..nu popoviciu
si hai sa fim seriosi..cei mai multi de aici, impreuna cu redactia asta neafiliata unui partid politic, v-ati fi dorit sa dea dracu in careva sa ii vedeti intinsi pe asfalt!!
no nu s-a intamplat asta
s-a intamplat doar ca soferul sa incalce o lege a circulatiei pt care plateste!! vreti sa ii se ia capu?
postaci tampiti care cum va asmute unu pe un subiect cum numa kk va iese pe gura

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”

Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Top