Poli bate la scor si fara licenta furata de Marian Iancu /FOTO

Poli a făcut show total în jocul de pe teren propriu cu Juventus Bucureşti. Puştii trimişi în teren de Valentin Velcea au arătat că viitorul ar trebui să sune bine la Timişoara.

Puţin mai mult de 20 de minute au aşteptat cei nici 300 de spectatori prezenţi pe arena „Dan Păltinişanu”, pentru a vedea primul gol al întâlnirii. Pe final de sezon, Rover Cârstea începe să-şi arate clasa, după ce a avut o perioadă mai lungă de acomodare în tricoul lui Poli. Golgheterul transferat de la FC Argeş a deschis scorul în minutul 22 şi și-a consolidat poziţia de lider în topul celor mai buni marcatori din serie, cu 12 goluri, dar doar două pentru Poli.

Peste numai cinci minute a ieşit la rampă Alex Boştină, unul din puştii trimişi de Velcea pe terenul de joc. Înaltul atacant a înscris pentru 2-0, reuşind astfel primul gol pentru echipa mare, după sumedenia de goluri înscrise pentru „satelitul” din Liga III, în câţiva ani.

Repriza secundă a avut acelaşi scenariu, cu Poli în rol de echipă dominatoare. A ieşit în evidenţă de această dată Alex Popovici, intrat după primele 45 de minute. Popovici a demonstrat din nou că este cel mai bun fotbalist din lotul alb-violet, reuşind o „dublă de senzaţie”. 4-0 a fost şi scorul final.

Mai rămâne să subliniem lipsa ataşamentului suporterilor timişoreni faţă de Poli. Din nou, numărul acestora a demonstrat că fotbalul, din pricina jocurilor de culise dintre Marian Iancu şi autorităţile locale, nu-i mai atrage pe timişoreni aşa cum o făcea altă dată.

Valentin Velcea a apelat la următorii jucători:Lepmets – Mera, Scutaru (cpt.), Ilie, Sandu – Chiş, Poparadu, Petcuţ, Szalkai – Cârstea, Boştină. Au mai jucat Popovici, Rocha şi Adrian Popa.

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

mitica a spus: (mai 19th, 2012 at 14:04 )

Un titlu tendentios a unuia care impreuna cu conducerea judetului si municipiului au facut tot ce au putut sa distruga sportul si spiritul lui in aceasta zona, dar au avut grija de romi sa nu-i supere cineva pentru ca ei ne fac cunoscuti in lume.

samuel a spus: (mai 19th, 2012 at 14:13 )

@mitica
dar cine a adus poli timisoara in aceasta stare? ziaristul? cjt-ul? primaria? clt-ul? sa nu uiti ca si marfian iancu e tigan, iar autoritatile locale l-au cadorisit cu 12 milioane de euro, bani care nu au ajuns la echipa cu care tu pretinzi ca ti.

ddt a spus: (mai 19th, 2012 at 19:02 )

mai batem cite o echipa in B2, dar problema nu e rezolvata de loc. viitorul cu M. Iancu nu e posibil. a aratat pina acum: nepricepere prin folosirea strainilor de Timisoara in conducere, ex. cazul Contra pe care l-a exclus din club. unul din putinii jucatori romini care s-au impus in Spania si Italia. de ce nu ar putea Contra sa faca ce a facut Reghecampf.? lectiile de casa nu le-a facut, jucatori ca Sepsi (1,3mil) si altii au fost cumparati, localnici ca Lato (0,6 mil) au fost vinduti pe jumatate. adversitati pina la jigniri cu toata lumea, cu cluburile Ligii 1, FRF, LP, CJ, de fapt e mai simplu de spus cu cine nu a avut astfel de relatii, duse mult peste granita nesimtirii, sorry. morala de plata nu exista, nu plateste pe nimeni fara sentinta judecatoreasca. nervii sint la pamint, injuraturile si amenintarile se tin lant dupa o infringere. nu comunica cu nimeni, in afara de Sabau, decit prin media si „comunicate” de presa. echipa desi ar fi putut sa cistige bani, 12 mil. de € anul trecut, retrogradeaza din cauza managementului gresit si pierde banii pe care ii vrea mortis de la primarie si judet. relatiile cu puterile locale sint compromise total. rezumat, imposibil de corectat un astfel de comportament ilogic si pagubos. daca gresesc cu ceva sint pregatit a acepta asta, dar ma tem ca nu e nevoie. e nevoie de o solutie fara M.Iancu, si asta cit mai repede. accept chiar critica lui M.Iancu personal, el spunind ca citeste toate mailurile, de un „comunicat ” nu e nevoie. si inca ceva, el va ramine un “mitic” toata viata sa, asa e peste tot in lume, aici nu-i nimic de reprosat. la Poli e patron nu datorita simpatiei ci a banilor sai. nu a aratat ca poate cistiga stima banatenilor, dar exista “mitici” care au facut-o. cei 200 de spectatori prezenti la meci spun chiar asta.

unul de pe Bega a spus: (mai 19th, 2012 at 19:03 )

@samuel – se pare ca NU EXISTI, esti doar O FACATURA POLITICA, pt. ca MINTI POPORUL CU CALCULATORUL !!! Cei 12mil. de euroi, au fost doar 9,8 si au fost dati IN 8(OPT) ANI !!!! Deci, cam UN MILION SI CEVA PE AN, cat a datde ex. si PRIMARIA TURDA !!!! Ar trebui SUBLINIAT CA: BUGETUL PRIMARIEI TIMISOARA PE UN AN E 200mil. euro(DOUA SUTE MILIOANE DE EURO, iar al CJT, cam 100 mil!!!! Deci daca din MUNTELE ASTA DE BANET TIE TI SE PARE MULT UN MILION SI CEVA, nu mai are rost sa vorbim!!!!! Dar MA SURPRINDE CA NU TE REFERI SI LA ALTE CHELTUIELI, mult mai mari, facute in acelasi timp! Sau numai ce s-a dat la POLI conteaza???

Piratul de pe Bega de pe Bega a spus: (mai 19th, 2012 at 19:16 )

@ddt ce usor „dai cu piatra, sau cu pietre’, deoarece cel mai usor e sa critici ! Sa-ti spun ceva:in unele privinte ai dreptate, DAR POLI nu „a batut cate o echipa in B2” ci le-a batut cam pe toate, dovada locul in clasament(sa sti ca la fotbal exista un clasament, adica un fel de TOP….)- daca totul e GRATIS(adica GRATUIT) si di fotbal numai se castiga bani ( DE LA AUTORITATI…), de ce nu iei tu echipa si in doi ani ,cum zici, te UMPLI DE BANI, tu si toata familia ta? mai ales ca zici ca ai face un MULT MAI BUN MANAGEMENT! Vad ca nu ai inteles ca Iancu oricum NU MAI POATE CONTINUA, CACI A FOST EXCLUS DIN FOTBAL!!!! N-am inteles PE CINE PROPUI IN LOCUL LUI ?Nu inteleg de ce nu se IMPLICA, alti JDE DE PATRONI, pt, BANII CEI MULTI, cum zici tu ca s-a inmplicat IANCU??? Cum dintr-0 data, NIMENI in Timisoara, nu mai ARE NEVOIE DE BANI !!! nici chiar tu! Astept raspunsuri corecte punctuale si nu presupuneri, pareri si dat cu presupusul, sau dat cu parerea ! Hai ceao !

ddt a spus: (mai 19th, 2012 at 23:52 )

cele de sus scrise sint o insiruire de fapte, fara a fi o critica. ele au dus la aceast dezastru pe care il avem acum si care cu M.Iancu investitor se va repeta cu exactitatea unui metronom. in privinta lui M. Iancu nu as fi atit de sigur. faptul ca a fost declarat persona non grata de FRF, de dusmanul intim M.Sandu nu il exclude din fotbal. in continuare poate fi investitor, ceea ce evident nu vrea, sau mai degraba nu poate, si Paskany a fost pentru un an declarat persona non grata. echipa nu va fi data nimanui, o va tari in Liga 2 si 3 si va arata cu degetul prin „comunicate” pe toti, nu-i mai insir. si remarca cu jucatorii care vor fi platiti e o gluma amara, care se repeta. cred ca cel putin asta ii e limpede diriguitorilor locali, alesi si nealesi.

Piratul de pe Bega a spus: (mai 20th, 2012 at 11:18 )

Mai ddt, pai tot II DAI CU BLA – BLA – BLA, dar UNDE E RESPUNSURILI, la INTREBARILI ?

@piratul de pe bega a spus: (mai 20th, 2012 at 18:00 )

stadionul, asa cum e el, a fost renovat de cjt. terenurile sintetice din cadrul complexului au fost facute de primarie. marian iancu nu plateste utilitati si isi tine in proportie de suta la suta banii incasati la intrarre. ca acum nu mai merge lumea la stadion e o alta problema, dar tot sa lui iancu. pentru cunostinta ta marian iancu a incasat 12 milioane de euro, nu 8 sau 9 cum sugerezi. plus banii de pe incasari care sunt cateva milioane bune. lasa dumele cu politicul, ca nu toti suntem politicieni pe aici.

@ @ piratul a spus: (mai 20th, 2012 at 19:46 )

esti mult prea informat si destept, dar nu tine: Iancu a PLATIT TOT TIMPUL UTILITATI, deoarece il obliga legea(ori habar n-ai, ori dezinformezi penibil…) Cat despre banii de bilete……Toti POLISTII STIU, doar tu HABAR N-ai cat costa arbitrii, salvarea, pompierii, jandarmii, firma de paza, etc, etc, iar despre deplasari ce sa mai zic, alti bani. Bine ca ti-ai baut votculita primita ca sa prostezi ! Fii fericit ca, la pretul la care e acum alcoolul…..

@piratul a spus: (mai 20th, 2012 at 20:08 )

iti doresc din tot sufletul sa ai doar patroni ca marian iancu si sa te plateasca asa cum plateste el. vad ca mori de gat cu inacu. foarte bine, apreciez treaba asta. esti orb si il vezi doar pe iancu in fata. dialogul cu tine este inutil si fara rost. daca te-am jignit, imi pare rau. nu mi-am dat seama ca esti un suferind.

ddt a spus: (mai 20th, 2012 at 21:47 )

ddt@piratul. nu am raspunsuri, nu are nimeni din pacate, dar faptele sint fapte. aici e vorba de trecut nu de viitor. cu Iancu e ca si fara Iancu, asta am vrut sa spun. asocierea cu Iancu nu aduce decit neplaceri. ca isi plateste asazisele utilitati si deplasarile gasesc ca e normal. cine sa le plateasca? nu patronul? gigi becali, un personaj nu foarte simpatic a spus ca in fotbal nu au ce cauta cei ce nu au bani. aici avea dreptate, cred ca se referea la M.Iancu. dealtfel nu beau votca si votculite nu am baut niciodata. nue nevoie de raspuns, subiectul e incheiat.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș, în cadrul unui eveniment în care i-au fost alături șeful de partid, Ludovic Orban, dar și aliatul său local, Dominic Fritz. Au fost vorbe grele la adresa principalului adversar politic, PSD,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul ligii secunde. Deşi la un moment dat părea doar o formalitate, Dumbrăviţa încă nu reuşeşte să se salveze matemic de la retrogradare. Echipa bănăţeană a avut un meci accesibil acasă cu Metaloglobus şi avea nevoie de victorie pentru a depinde...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul ligii secunde. Deşi la un moment dat părea doar o formalitate, Dumbrăviţa încă nu reuşeşte să se salveze matemic de la retrogradare. Echipa bănăţeană a avut un meci accesibil acasă cu Metaloglobus şi avea nevoie de victorie pentru a depinde...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans
În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate, nu a fost să fie organizat chiar la conacul unde lucrările de reabilitare sunt în partea lor finală, dar problemele descoperite au făcut necesare lucrări suplimentare. Totuși, evenimentul vine să încununeze 10 luni de muncă susținută și colaborări de excepție....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes
Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În fruntea listei se află Alin Nica, actualul preşedinte al CJ Timiş şi candidat pentru un nou mandat în fruntea instituţiei. Pe următoarele locuri se află doi tineri, Vlad Şendroiu (USR) şi Ionuţ Sîrbu (FD), fost preşedinte al TNL Timiş. De...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei
România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Top