Este un adevărat maestru în bucătarie, de mai bine de 4 ani. Combină mirodenile bine alese pentru gusturile cele mai exigente şi se descurcă de minune. Este vorba de Bogdan Ştefoni, un tânăr talentat de numai 25 de ani care este MasterChef în bucătăria Fratelli.
A început munca ca ajutor de ospatar şi treptat a ajuns să lucreze şi în bucătărie, unde a învăţat foarte repede secretele acestei arte. De dezvoltarea lui profesională s-au ocupat şi băieţii de la The Flavours care l-au pregătit pentru cele mai sofisticate papile. Bogdan povesteşte că nevoie te învaţă de fiecare data.
„Am rămas într-o seară fară paine, iar un client mi-a cerut un sandwich. Trebuia să fac ceva şi mi-a venit brusc ideea ca în loc de pâine să fac un aluat de pizza, pe care l-am umplut cu şuncă, caşcaval, roşii şi alte mirodenii pe care le-am băgat la cuptor. De atunci sandwich bagheta se află pe meniul Fratelli şi are un succes imens în rândul clienţilor,” spune maestrul bucatar. El le recomandă celor care trec pragul Fratelli Terrazza în această vară să încerce pe lângă sandwich bagheta şi muşchiuleţ de vită sau un somon la gratar.
Comentarii prin facebook