Remiza alba cu Damila Maciuca

Poli a făcut egal la Drăgășani în fața Damilei Măciuca și a acumulat nouă puncte. Jucătorii lui Velcea sunt e locul al patrulea, la șapte puncte de liderul Corona Brașov.

Vali Velcea a început meciul de la Drăgășani în formula Kirev, Redzepi, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge, Poparadu, Dobricean, Bălace, Boldea, Szekely. Partida de la Drăgășani, în compania revelației începutului de campionat, Damila Măciuca, s-a desfășurat pe o vreme ploioasă, deloc bună pentru fotbal. Timișorenii veneau cu un moral bun, după o victorie categorică pe teren propriu, în fața lui FC Olt, pe care au spulberat-o efectiv.

Prima repriză, jucată în fața a circa 600 de spectatori, n-a consemnat nimic spectaculos, deși gazdele au dominat „ostilitățile”. Prima ocazie a timișorenilor a venit abia în minutul 30, dar Boldea n-a reușit să-și regleze tirul în așa fel încât să bage mingea în poartă. Două minute mai târziu, Damila a trecut milimetric pe lângă deschiderea scorului, după ce Adrian Popa nu a reluat din fața porții un balon care îl depășise deja pe Kirev.

S-a intrat la cabine cu tabela imaculată, iar asta avea să se păstreze până la final. Asta, deși timișorenii au căpătat curaj și au devenit mai insistenți de la jumătatea celei de-a doua reprize. N-au avut însă inspirația sau forța necesare pentru a putea marca. Boldea ar fi putut da lovitura în prelungiri, dar nici de această dată șutul lui nu și-a atins ținta.

Velcea & co sunt la al treilea rezultat de egalitate în deplasare din această ediție de campionat, după cele de la Mioveni și cel de pe terenul actualului lider, Corona Brașov. Poli atinge cota 10 și se află acum pe locul al patrulea.

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

36 comentarii pentru acest articol

Aqwilla-Violla a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:21 )

Bravo baieti! Suntem in grafic! Daca nu pierdem nici un meci in tur, in retur ii avem pe toti acasa!

Velcea e nebun! a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:22 )

A riscat din nou cu Trandu!

sorin A a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:22 )

Rezultat bun avand in vedere ca ACS Poli este si ea ……nou promovata .

ninel a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:36 )

la bani care s-au bagat in echipa asta si la pretentiile pe care le are legat de prima liga……sa faci egal la „celebra maciuca”….e un rezultat bun:))))) bravo baietzi!!! bravo robu si bojin…aici sunt banii dumneavoastra!!! intr-o echipa blazata si aproape deloc iubita din motive politice

pipo a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:39 )

Ce bani s-au bagat Ninele?In transferuri aproape nimic,vorbim de pretentiile echipei,doar jucatori liberi de contract cu salarii f mici,daca nu esti in stare sa-l tii pe anonimul Zgarean iti dai seama cam ce salarii se ofera.Din iarna insa probabil vorbim de altceva.

@SPECIALISTII a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:53 )

ce chestie sa fi SPECIALIST in FOTBAL !!! Asta vara ziceati ca cu echipa asta retrogradam sigur! Acum ca e prea bogata si prea blazata? Ce nu inteleg eu, de ce nu jucati la pariuri, sa va imbogatiti, dar preferati TOTI sa ramaneti saraci si cinstiti, ca si nea’ Nelu’ !

@SPECIALISTII a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:54 )

Jucati frate la pariuri si umpleti-va de bani, ca va pricepeti! Asta vara ziceati ca cu echipa asta retrogradam sigur!

ACS POLI a spus: (octombrie 13th, 2012 at 13:58 )

@ninel, bey fraiere, iubeste-ti nevasta, sa nu ti-o iubeasca altii, lasa tu pe POLI, ca e pacat sa mori de grija altora!

POFTA BUNA ! a spus: (octombrie 13th, 2012 at 14:02 )

Inghititi-va hartiile, pe care ati scris prohodul, in speranta ca pierde POLI ! Tot e pranzul, hartia e hranitoare, nu are calorii, e dieta curata!

ninel a spus: (octombrie 13th, 2012 at 14:07 )

cand o sa o am o sa o iubesc!!!!!!hahaha deocamdata imi iubesc banii pe care mi-ii baga robu in proiecte idioate! pe poli o iubesc de mic fraiere si nu am nevoie sa imi dai tu lectii care esti prost ca robu

Oras de tampiti a spus: (octombrie 13th, 2012 at 14:17 )

Ce tot o frecati cu acs poli, ca poate promoveaza, e proiect politic. dar peste 5-6 ani,cand promoveaza ASU POLI, adica prin 2018,vor fi trecute si mondialele din brazilia si europenele din 2o16,nu va mai fi nici nasu si nici mitica,vor incepe preliminariile pt. mondialele din dubai,nu va mai fi nici acs poli in a.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 13th, 2012 at 15:51 )

Bani s-au alocat foarte multi (aprox 1,5 mil), doar ca nu toti o sa fie investiti in echipa, unii o sa se bage in albitraje, daca sunt sanse de promovare, altii se baga direct in cateva buzunare, altii ajung la Racovita. O sa gasiti facturi de servicii mai mari decat ale cluburilor de divizia A.

sly a spus: (octombrie 13th, 2012 at 16:15 )

Daca cunosti aceste lucruri de ce nu ne spui citi bani s-au bagat in ultimii 3-4 ani in Poli a lu’ elefantu’ ?

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 13th, 2012 at 16:22 )

Din martie 2008 si pana-n martie 2011 s-au bagat 27 miliarde lei vechi, (aprox 7,2 mil euro) doar din parte Consiliului Local Timisoara, in baza unui contract de sponsorizare. Modul in care s-au folosit e asemanator, iar consecintele sunt cunoscute.

ASU Poli e Timisoara a spus: (octombrie 13th, 2012 at 16:47 )

va e ciuda,dar ASU Poli oriundese duce e Timisoara,toti de astepta cu admiratie si invidie si pe unde mergem noi castigam chiar si miine

Alo,dle Brancovan a spus: (octombrie 13th, 2012 at 16:52 )

Vad ca cunoasteti TOT: cat baga Primariile din Chiajna,Ploiesti,Tg.Mures,Sibiu,Iasi,Cluj,Tr.Severin,Bistrita,Tg.Jiu,dar si Maciuca,Sanmartin si altele,dar deocamdata astea?

ASU Poli nu e Poli a spus: (octombrie 13th, 2012 at 19:02 )

Va asteapta tarani de la sate sa va vada ca sunteti mari batausi,poate mai aveti vre-o deplasare la Ictar Budit.
Oricum ASU Poli e infiintata in urma cu 5-6 ani de ce nu tineti cu Maciuca daca tot nu va place echipa care joaca pe Paltinisanu?
Fortza Timisoara.

TOTI cei... a spus: (octombrie 13th, 2012 at 19:05 )

Toti cei 327 cetateni ai Boldurului vor astepta pe Poli!

ASU Poli nu e Poli a spus: (octombrie 13th, 2012 at 19:27 )

Respect si pt cei care sustin ASU Poli insa dapa poli tot a murit si eu ca suporter doresc sa simpatizez cu o echipa de ce nu as tine cu echipa de pe Dan Paltinisan?Sa stau si sa astept ce?oricum respect tuturor suporterilor si Fortza Timisoara.

volkl a spus: (octombrie 13th, 2012 at 19:33 )

ASU Poli nu e Poli!

pipo a spus: (octombrie 13th, 2012 at 21:31 )

Daca o familie x si-a pierdut copilul natural si adopta un copil strain,respectivul va avea numele x si va fi component al familiei x.Timpul va decide daca el se va integra si daca parintii-l vor putea iubi ca pe cel natural.Cat despre asu ar fi o tampenie sa spui ca nu e Poli,e sange din sange cum s-ar spune,dar nici ea nu e 1921.Imi doresc ACS in liga 1 si Asu in liga a2a,daca om mai trai pana atunci .Sa aveti liniste-n suflet si nu va mai razboiti,ca vin necazuri mari in lume,astea-s fleacuri.

mircea_tm a spus: (octombrie 13th, 2012 at 22:53 )

bravo poli…hai timisoara!…trebuie sa mai lasam deoparte egalurile si sa jucam la victorie.

mircea_tm a spus: (octombrie 13th, 2012 at 22:56 )

d-le brancovan…ceva nu suna bine in calculul d-voastra: 27 miliarde lei vechi = 2,7 milioane lei noi = 0.6 milioane euro…

@mircea-tm a spus: (octombrie 13th, 2012 at 23:17 )

nu te-ai prins ca dl. Brancovan e deja politician si la astia artimetica e intotdeauna in favoarea lor si n-are nici o legatura cu realitatea,sau cu Pitagora,Leibnitz, sau altii d-astia?

NOUA POLI a spus: (octombrie 13th, 2012 at 23:34 )

In Timisoara sunt f. multi carcotasi,multi rauvoitori,multi invidiosi, etc, etc si profita folosind un argument fals: compara numarul de spectatori de la Poli AEK, cu cei de la ACS Poli, dar falsifica datele problemei, care de fapt sunt complect diferite: Poli AEK venea dupa cativa ani de „seceta”, nu toate meciurile erau la TV si erau alte vremuri! ACS Poli vine la doi ani dupa EURO POLI-vicecampioana, retrogradata abuziv, echipa care s-a destramat, s-a format alta echipa, care a castigat DETASAT seria de B, dar nu a fost lasat-a sa promoveze si s-a destramat! S-a format alta echipa ACS Poli care cu alti jucatori, incearca sa lupte din nou pt. promovare. Lumea nu mai are incredere, li s-a facut lehamite de tot, si-au pierdut entuziasmul si stau in espectativa si in plus meciurile sunt televizate! Dar, rezultatele vor fi factorul hotarator! Uitati-va la echipa nationala, dupa perioada Hagi si ceilalti, spectatorii si-au pierdut interesul si increderea in echipa nationala, dar acum rezultatele incep sa schimbe situatia! Oare cum era daca pierdeam cu turcii?

un druker din drukeria a spus: (octombrie 14th, 2012 at 00:00 )

mai culcativa ca avem mecigreu la boldur

de la Boldur,de la fata locului a spus: (octombrie 14th, 2012 at 09:52 )

Am ajuns cu bine la Boldur,unde am un prieten, care ma invita de mult. In primul rand sa stiti ca sosirea lui Poli nu starneste asa un interes urias, cum s-ar astepta unii, dar s-au facut unele pregatiri:”birtasul” a suplimentat stocul cu 100 sticle de bere,50 pet-uri de bere si 5 litri de vodca; politaiul a plecat de la nunta mai devreme, adica deja pe la ora 01,00,etc Apoi localnicii nu prea sunt in clar cu ACS Poli si ASU Poli, ba mai mult considera ASU un fel de echipa a II-a a lui Poli ! „Chestia” cu AEK, etc li se pare neinsemnata, pur si simplu un fapt divers. Cam atat deocamdata. C.Bramcovan ai legatura!

de la Boldur,de la fata locului a spus: (octombrie 14th, 2012 at 10:07 )

pt. ca legatura nu a fost inca preluata, sa mai spun ceva:………………..ciudat si comic, chiar daca drukeria considera ACS POLI o echipa infiintata de dl.Robu si de aceea s-au dezis de ea si sustin ca ADEVARATA POLI este ASU Poli, o echipa INFIINTATA TOT DE Dl.ROBU, acum cinci ani, astia de aici considera TOCMAI INVERS, pt. ca ACS POLI joaca pe D.Paltinisanu!

dan goldis a spus: (octombrie 14th, 2012 at 10:17 )

poli are 10 puncte, ma mir ca nu a observat niciun comentator
greseala din finalul articolului.

de la Boldur,de la fata locului a spus: (octombrie 14th, 2012 at 10:54 )

vreau sa va spun ca nu a fost o problema sa merg sa vad starea gazonului, ce pot sa va spun este ca:tesaturi de pase,dantelarii si crosetari la firul ierbii se exclud din start; in cazul unor degajari, sau centrari prea inalte si in lipsa copiilor de mingi, nu stiu cine se va incumeta sa aduca balonul?!? Localnicii insa, sunt foarte optimisti, fiind siguri ca foarte multi spectatori vor avea cizme de cauciuc!……………………………………..De asemenea trebuie sa va spun ca biletele nu s-au pus in vanzare INCA, pana la aceasta ora! Vom reveni!

Acest PITURCA de BANAT a spus: (octombrie 14th, 2012 at 11:06 )

Vally Van Der Velcea, acest Piturca de BANAT, e drept ca seocamdata ne aduce doar egaluri din deplasari, dar tot va veni un meci in care sa aratam ADEVARATI !

Lasa-ne,lasa-ne a spus: (octombrie 14th, 2012 at 11:33 )

stiu ca meciul asta de la Boldur e mai important decat cu Turcia si Olanda la un loc, dar prin atatea coclauri din judetul asta si din tara asta se joaca fotbal si nu e nici un tam-tam! ce jenant!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 14th, 2012 at 11:53 )

9 milioane RON/ an x 3 ani = 27 milioane RON, care la un curs oscilant in perioada respectiva insemna vreo 7-7,2 milioane euro

Cu cizme de cauciuc, cu o bere la pet, cu trenul sau cu masina facem fiecare un minim de efort ca-i ajutam pe cei din teren, in timp ce voi stati la comentarii pe debanat,ro , iar stadionul e gol si trece returul fara ca macar vreun suporter sa insoteasca echipa si in vreo deplasare.

E prea costisitor sa va plateasca primarul ca sa faceti si deplasari, din moment ce nici la meciurile de acasa nu va are alaturi, ci doar prin intermediul propagandei online.

de la Boldur,de la fata locului a spus: (octombrie 14th, 2012 at 11:57 )

ULUITOARE rasturnare de situatie : POLI VA AVEA AICI SI GALERIE LOCALA !…………………………..Fiind multi membrii ai partidului taranesc, mari admiratori ai Domnului Adrian(Orza), vor organiza si o mica galerie locala,in speranta ca , chiar daca va lipsi Seful, un mic sefut tot va veni!

de la Boldur,de la fata locului a spus: (octombrie 14th, 2012 at 12:33 )

una calda si una rece! daca spuneam ca Poli va avea si o galerie locala, acum trebuie sa va spun ca, din pacate nu toata lumea stie ca dupa masa e meci, iar dintre cei care stiu, nu stiu adversarii ! semn ca „media” locala este totusi mai slabuta decat cea din Timisoara!

alin a spus: (octombrie 14th, 2012 at 13:06 )

mai e mult din actualul campionat. e bine ca poli nu pierde, dar trebuie sa inceapa sa lege cateva vicotrii.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top